Old 30th March 2008, 16:31   #41
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
v0.3.1 out. Fixes issues and has configuration/status form. Same url as before.

Quote:
http://www.wumpus.co.uk/dload/wumpus_out_openal.zip
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 31st March 2008, 16:10   #42
RejZoR
Senior Member
 
RejZoR's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Europe/Slovenia/Ljubljana
Posts: 148
No more pitch problems with those MP3's. Great
Also new settings/stats menu looks promising
RejZoR is offline   Reply With Quote
Old 31st March 2008, 20:38   #43
Absolution75
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
i just get pure static, with both generic software and sb audigy 2 zs on the latest version (didn't test any prior)

os: win vista x64
drivers: latest creative ones (openal installed)
card: audigy 2 zs
latest winamp too
Absolution75 is offline   Reply With Quote
Old 31st March 2008, 22:54   #44
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
This is mostly likely because of x64, the OpenAL sample apps seem to have different setups but I'm not sure what they are yet so I'll investigate and get back to you.

Update There is indeed a seperate OpenAL lib for x64. Will relink tomorrow and post 3.2 with an x64 DLL for testing.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 1st April 2008, 23:17   #45
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
As I expected trying to link the x64 lib into the 32bit DLL (because Winamp is 32bits) didn't go well and won't link at all. I don't think it would work anyway - have you tried installing the OpenAL 32bit distribution rather than the 64bit one? (Winamp is all 32bits so making a 64bit Output Plug'in is pointless)

When changing between Generic Software and the Audigy you need to restart Winamp by the way.

Other than that there isn't much I can do without more info/a Vista x64 machine to debug on.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 2nd April 2008, 00:39   #46
XenonMB
Junior Member
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 2
Send a message via ICQ to XenonMB
Quote:
Originally posted by Rocker
multichannel and 24bit is so overrated.

listening to mp3 in emulated 5.1 sounds like shit its not clear at all.

if cd's were meant to be listened to in 5.1 they would have made them 5.1 in the first place.

if you are actually listening to multichannel audio files then it should still work.

why can't alchemy be used for winamp? why doesn't creative support useful multimedia apps instead of just games?
maybe a little late replay and you may already know, but alchemy works with winamp perfectly, and i'm in fact using the two together since i got vista.
XenonMB is offline   Reply With Quote
Old 2nd April 2008, 04:53   #47
Boz1968
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 11
I downloaded and installed this plug in, it seems to work. Not sure which one sounds better. My Alchemy DirectSound or your OpenAl plugin. (or which one is more stable) Good job!! Sucks we can't get 24 bit yet, not a huge deal with MP3's, but still....

I use Creative X-Fi Xtrememusic with Vista 32bit Home Premium, FYI.
Boz1968 is offline   Reply With Quote
Old 2nd April 2008, 12:30   #48
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
The problem with Alchemy is that is it's only free for the newer Creative Cards. Otherwise you have to pay and then i dont know if its just limited to Creative products. The idea of this plugin is that its free and anyone can use it if their board supports it.

Im working on stability all the time as i use it a lot myself. As time goes on ill try to add more config and maybe use some of the OpenAL effects later on.

x64 Update - Another user is using x64 fine so as I assumed it's not to do with the plug-in. Sorry.

Last edited by gameschild; 2nd April 2008 at 13:13.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 2nd April 2008, 20:47   #49
RejZoR
Senior Member
 
RejZoR's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Europe/Slovenia/Ljubljana
Posts: 148
I'm also using 64bit Vista and everything works just fine.
RejZoR is offline   Reply With Quote
Old 4th April 2008, 16:42   #50
ozulus
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Portugal
Posts: 4
I'm using SB Xtreme Audio Notebook and using latest creative drivers and I can't get any output sound, I tried installing the OpenAL runtimes too, in case by some weird reason they weren't installed with the drivers, but still nothing. From what I read it should support OpenAL. Dunno what I'm doing wrong.

EDIT:

Forgot to mention I'm on Vista 32bit.
ozulus is offline   Reply With Quote
Old 5th April 2008, 14:33   #51
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
something for the weekend

v0.4.0
* Added: OpenAL Extensions are now shown
* Added: Notice when 24bit playback is attempted
* Updated: OpenAL SDK version being used updated
-> This means Vista's users will see all EndPoints now
-> Advise you stick to hardware though (this is usually shown as "default")
* Updated: Changing a Device is applied instantly (will stop playback)
* Fixed: Only one instance of the Configuration Window can be loaded
* Fixed: Few bugs which cause Winamp to crash

Quote:
http://www.wumpus.co.uk/dload/wumpus_out_openal.zip
Update: v0.5.0 will hopefully contain the first version with EFX (EAX) support.

Last edited by gameschild; 5th April 2008 at 15:54.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2008, 17:43   #52
RejZoR
Senior Member
 
RejZoR's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Europe/Slovenia/Ljubljana
Posts: 148
There is still some sound skipping in tracks that were problematic before. Very small skipping, but still noticeable.
RejZoR is offline   Reply With Quote
Old 10th April 2008, 09:27   #53
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
Ok version 0.5 will continue to focus on stability rather than EFX. I have a new machine now so will start work on getting the generic software renderer to work which should also smooth out some other issues.

To keep this forum cleaner I will be starting up a seperate forum regarding the plugin on wumpus.co.uk at the weekend.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 10th April 2008, 10:29   #54
RejZoR
Senior Member
 
RejZoR's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Europe/Slovenia/Ljubljana
Posts: 148
Good idea. When you'll have fully stable plugin you should start of EFX.
Because this pitch/speedup playback gets really annoying.
RejZoR is offline   Reply With Quote
Old 13th April 2008, 14:19   #55
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
Forum is up at
Quote:
www.wumpus.co.uk/forum
and I shall be releasing v0.5.0 later on today.

Generic software support now works.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 16th April 2008, 12:45   #56
ozulus
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Portugal
Posts: 4
It now works with 0.5.0, thanks
ozulus is offline   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 20:18   #57
RejZoR
Senior Member
 
RejZoR's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Europe/Slovenia/Ljubljana
Posts: 148
gameschild, there are still problems with some tracks.
Well at least one specific. It's a trance mix of lenght around 70 minutes. SOmetimes i notice the playback gets totally borked like there is some sort of buffer leaking or something. I mean it doesn't happen right away but after long playback times. I leave WinAMP playing various mix tracks (mostly of 70-80 minutes long) for the entire night and sometimes i wake up because music starts to play really fast.
I also noticed this few mornings now. Only one specific track. Not sure why. I can send it to you for extra debugging but it's quiet large.
RejZoR is offline   Reply With Quote
Old 19th April 2008, 03:34   #58
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
I shall be releasing 0.5.1 this weekend but if you could send me the track that'd be great.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 20th April 2008, 13:29   #59
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
Ok here is 0.5.1

The about box is still 0.5.0 so yes I know about that.

v0.5.1
======
* Added: Configure Length, Buffer Sizes (Total Buffers = length/size) & Monitor Time
-> The lower the monitor time the more processing is done.
-> 40ms is fine as this is shorter than a single buffer time
-> The higher the monitor time - less CPU usage
-> The lower the monitor time - more CPU usage
* Fixed: Loading/Saving of some values
* Fixed: Changing Audio Device fixes
* Fixed: Closing Configuration Windows and re-opening doesn't crash anymore
* Fixed: Skipping correctly continues visualisation

Quote:
http://www.wumpus.co.uk/dload/wumpus_out_openal_0_5_1.zip
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2008, 13:26   #60
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
v0.5.2

Quote:
http://www.wumpus.co.uk/dload/wumpus_out_openal_0_5_2.zip
Fixed bug where it crashes with changing options.

Since v0.4.0 the filename changed so please make sure you've deleted the old one and are using out_openal now.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 27th April 2008, 04:02   #61
Boz1968
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 11
I have switched from the Alchemy to your openal and the stability factor for Winamp has increased 100 fold. Not sure what was going on, but under the Alchemy I would get frequent stops and have to restart winamp...sometimes up to 3 times b4 it would resume normal uninterupted play. Yours has worked flawlessly for the past 10 hours. Keep up the good work.
Boz1968 is offline   Reply With Quote
Old 27th April 2008, 16:44   #62
hugo25
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 29
This plugin have same output quality as otachan ASIO ?
hugo25 is offline   Reply With Quote
Old 28th April 2008, 06:46   #63
RejZoR
Senior Member
 
RejZoR's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Europe/Slovenia/Ljubljana
Posts: 148
Better ones actually. ASIO seems to hook up audio subsystem and not release it when you don't need it. I've had several cases where game audio was just dead after using ASIO in WinAMP...
RejZoR is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2008, 13:36   #64
Tinuva
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: South Africa - Cape Town
Posts: 28
Using ver 0.5.2 on XP with a few different cards and it works pretty good.

First thing I noticed changing from Direct Sound to Openal was that the volume is slightly higher at 100% which is a nice welcome from me

No problems encountered so far using:
Aureal Vortex 2 connected to Sennheiser Headset
Onboard Realtek HD on XFX N-Force 680i LT connected via a toslink to my Sony A/V Receiver

Thanks for putting in the effort making this, I know I will use it when switching over to Vista. I had Vista on previously but well the sound issues made me move back to XP.

Alchemy with Winamp (used to have an X-Fi audio - piece of crap I know) used to cause more problems than solutions, in most games as well.
Tinuva is offline   Reply With Quote
Old 1st May 2008, 22:01   #65
Tinuva
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: South Africa - Cape Town
Posts: 28
When I play .aac files with the latest winamp, I get clicks and sound pauses, or rather it skips a half of each second on the sound output.

With Dsound output this didn;t happen. So I changed the settings in the openal output plugin from the default to:
Buffer size: 16392bytes
Buffer Length: 1000ms

This seems to be the only thing to fix the problem I had with .aac files, somewhat strange.
Tinuva is offline   Reply With Quote
Old 2nd May 2008, 11:01   #66
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
Will have a look into this, I only use FLAC & Mp3 at the moment, probably a flaw in my testing really.

I'll get hold of some .aac and .wma files for 0.5.3.

This is most likely related to the buffer size math

Note: At some point there is a good chance the source will get released on sourceforge under GPL

Last edited by gameschild; 2nd May 2008 at 12:48.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 4th May 2008, 10:37   #67
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
v0.5.3

v0.5.3.1
========
* Fixed: Thread/sync dead lock

v0.5.3
======
* Fixed: Changing devices and options keeps playing tracks now
* Fixed: Reduced maximum Monitor Interval to 30ms
* Fixed: Low quality/short files now work
* Fixed: Better stability when switching tracks or changing options

Quote:
http://www.wumpus.co.uk/dload/wumpus_out_openal_0_5_3.zip

Last edited by gameschild; 4th May 2008 at 12:03.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 4th May 2008, 12:18   #68
hugo25
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 29
I have this error with 0.5.3.1 when I enable effect:

Quote:
Consultez la fin de ce message pour plus de détails sur l'appel du débogage
juste-�_-temps (JIT) �_ la place de cette boîte de dialogue.

************** Texte de l'exception **************
System.AccessViolationException: Tentative de lecture ou d'écriture de mémoire protégée. Cela indique souvent qu'une autre mémoire est endommagée.
�_ WinampOpenALOut.EffectsModule.SourceDetermined(EffectsModule* , UInt32 src)
�_ WinampOpenALOut.Output_Wumpus.Open(Output_Wumpus* , Int32 samplerate, Int32 numchannels, Int32 bitspersamp, Int32 bufferlenms, Int32 prebufferms)
�_ WinampOpenALOut.EffectsModule.SetEffectsEnabled(EffectsModule* , Boolean b)
�_ WinampOpenALOut.Config.buttonApply_Click(Object sender, EventArgs e)
�_ System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
�_ System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
�_ System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
�_ System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
�_ System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
�_ System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
�_ System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
�_ System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
�_ System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
�_ System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Assemblys chargés **************
mscorlib
Version de l'assembly�_: 2.0.0.0
Version Win32�_: 2.0.50727.1434 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase�_: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
out_openal
Version de l'assembly�_: 0.0.0.0
Version Win32�_:
CodeBase�_: file:///D:/Winamp/Plugins/out_openal.dll
----------------------------------------
msvcm80
Version de l'assembly�_: 8.0.50727.1434
Version Win32�_: 8.00.50727.1434
CodeBase�_: file:///C:/Windows/WinSxS/x86_microsoft.vc80.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.1434_none_d08b6002442c891f/msvcm80.dll
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Version de l'assembly�_: 2.0.0.0
Version Win32�_: 2.0.50727.1434 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase�_: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System
Version de l'assembly�_: 2.0.0.0
Version Win32�_: 2.0.50727.1434 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase�_: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Version de l'assembly�_: 2.0.0.0
Version Win32�_: 2.0.50727.1434 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase�_: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
mscorlib.resources
Version de l'assembly�_: 2.0.0.0
Version Win32�_: 2.0.50727.1434 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase�_: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
System.Windows.Forms.resources
Version de l'assembly�_: 2.0.0.0
Version Win32�_: 2.0.50727.1434 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase�_: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/2.0.0.0_fr_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll
----------------------------------------

************** Débogage JIT **************
Pour activer le débogage juste-�_-temps (JIT), le fichier de configuration pour cette
application ou cet ordinateur (machine.config) doit avoir la valeur
jitDebugging définie dans la section system.windows.forms.
L'application doit également être compilée avec le débogage
activé.

Par exemple�_:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

Lorsque le débogage juste-�_-temps est activé, les exceptions non gérées
seront envoyées au débogueur JIT inscrit sur l'ordinateur
plutôt que d'être gérées par cette boîte de dialogue.
Enable effect is not save on my computer. I must reenable always.
hugo25 is offline   Reply With Quote
Old 4th May 2008, 12:25   #69
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
Effects are not implemented yet; don't try and enable them.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 4th May 2008, 12:29   #70
hugo25
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 29
Quote:
Originally posted by gameschild
Effects are not implemented yet; don't try and enable them.
Thanks for your answer.
Why doesn't write this in known issue ?
hugo25 is offline   Reply With Quote
Old 4th May 2008, 12:31   #71
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
Quote:
Originally posted by hugo25
Thanks for your answer.
Why doesn't write this in known issue ?
Fair point. 0.5 was meant to be for EFX but instead I've been working on the stability first. Walking before you can run etc. But that's why there's code for it but it doesn't work ... yet.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2008, 19:53   #72
Tinuva
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: South Africa - Cape Town
Posts: 28
Out of interest sake, I moved from Win XP 32bit to 64bit SP2 with all hotfixes applied.

I also upgrade from onboard realtek soundcard to a Auzentech X-Fi Prelude with the latest drivers.

Most interesting was this, installing the openal drivers with the openal installer didnt allow me to use openal in winamp with this addon. I had to install Unreal Tournament 3 and copy that openal32.dll to my winamp folder and that worked.

I still have the problem that with .aac files that I have to turn the "Buffer size" all the way down else the files skip a lot and is just plain unpleasant to listen to. This is with ver 0.5.3 of your addon.

If you want I can upload 1 song somewhere and pm you the link.

One last question, I know my card has 64mb ram on it, why does the "eax-ram" function show as absent?

ps. Great work with the addon, I love it.
Tinuva is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2008, 20:07   #73
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
Quote:
I still have the problem that with .aac files that I have to turn the "Buffer size" all the way down else the files skip a lot and is just plain unpleasant to listen to. This is with ver 0.5.3 of your addon.

If you want I can upload 1 song somewhere and pm you the link.
If you could, I have another user who has done this and it'd be a great help.

Quote:
One last question, I know my card has 64mb ram on it, why does the "eax-ram" function show as absent?

ps. Great work with the addon, I love it.
EAX-RAM is something new on the High End X-Fi boards, it sounds pretty cool but I don't really intend to add support for it unless anyone asks for it.

I'm not even sure if it's worth adding EFX at this point unless people want it. I'm more interested in expanding 2.0 to 4.0 or 5.1 at the moment.

All feedback is much welcome - thanks
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2008, 21:41   #74
Tinuva
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: South Africa - Cape Town
Posts: 28
Awesome. I pm'd the link to you of one of the .aac files I had this problem with.

As for the EAX-RAM, I had another look at the following link:
http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_prelude.php
Quote:
http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_prelude.php

According to the site this card does have 64MB of X-RAM. I don't mind even if it is not supported, it really is more for games but I do find it interesting that it doesn't get reported.

Perhaps it is just the drivers I use for now with the card will find out from Auzentech themselves if it is perhaps a mistake on their side.
Tinuva is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2008, 11:37   #75
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
Quote:
Originally posted by Tinuva
Awesome. I pm'd the link to you of one of the .aac files I had this problem with
I've had a look at this and the cause is a memory over-run in the buffering code. Quite nasty actually. It may also be the reason why Winamp has issues closing down too, especially if this is over-writing stuff on the stack/heap (it's over-writting something so that can't be good either way).

Will continue to test today and release and new version later on.
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2008, 19:13   #76
gameschild
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brighton, UK
Posts: 81
Quote:
Originally posted by gameschild
Will continue to test today and release and new version later on.

Download v0.6.0
gameschild is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2008, 22:26   #77
rjc862003
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 36
OMG GREAT JOB NICE CRISP CLEAN NICE SOUND 100/10 nice worK
now all we need is 24 bit support and my life will be complete
rjc862003 is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2008, 22:47   #78
RejZoR
Senior Member
 
RejZoR's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Europe/Slovenia/Ljubljana
Posts: 148
Your plugin seems to have problems with very small audio files. I was testing some WAV samples from CS:Source and System Shock 2 and they weren't even played (just instant silence). After i switched to DirectSound, WinAMP played them just fine. Otherwise it works pretty well now. Not even sure if i encountered that ptch/speed up problem with very large and long tracks.
RejZoR is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2008, 23:08   #79
Tinuva
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: South Africa - Cape Town
Posts: 28
Quote:
Originally posted by gameschild
Download v0.6.0
Yay! Thank you very much this version now works perfectly.


Quote:
Originally posted by RejZoR
Your plugin seems to have problems with very small audio files. I was testing some WAV samples from CS:Source and System Shock 2 and they weren't even played (just instant silence). After i switched to DirectSound, WinAMP played them just fine. Otherwise it works pretty well now. Not even sure if i encountered that ptch/speed up problem with very large and long tracks.
Maybe upload an example file to a website and pm gameschild the link. Only way to fix all bugs and get this plugin perfect is if as many as possible people help to find bugs. As someone myself who also did some development I can't tell you how many bugs people found which I would never notice.
Tinuva is offline   Reply With Quote
Old 12th May 2008, 06:58   #80
RejZoR
Senior Member
 
RejZoR's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Europe/Slovenia/Ljubljana
Posts: 148
Any WAV file of lenght 1 or 2 seconds will do it.
RejZoR is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump