Old 5th April 2008, 12:08   #1
operic
Junior Member
 
operic's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 19
Focus error 5.53x

When I return focus (using alt+tab) from some other application to Winamp, I CANNOT control it using my mouse or keyboard shortcuts, eg. I can't cotrol volume using the mouse scroll wheel or up and down arrows, play next song using the right arrow etc. The focus is on Media Library Tree instead on the main window.

This started happening with version 5.53 and I have the same problem in 5.531. Version 5.52 works fine!
operic is offline   Reply With Quote
Old 5th April 2008, 16:29   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,972
Is that just with the Bento skin?

I can't reproduce it with Winamp Classic or Modern skins.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 5th April 2008, 22:59   #3
operic
Junior Member
 
operic's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 19
Yes, you are right. It only happens with new Bento skin (normal and big).
operic is offline   Reply With Quote
Old 27th April 2008, 01:44   #4
AlvinPing
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: California
Posts: 18
Pulled a search before starting a new topic and found this thread, which seems to be almost exactly what I'm experiencing.

Winamp 5.531, Windows Vista Home Premium 32-bit, 2GB RAM

When switching to Winamp from other apps, the focus defaults to Media Library. This occurs when:
* Focus is switched by clicking Winamp on the taskbar
* Focus is switched by using Flip3D (WindowsKey+Tab)

This does not occur when:
* Focus is switched by using Alt+Tab

Your thoughts?
AlvinPing is offline   Reply With Quote
Old 27th April 2008, 02:36   #5
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,972
Yup, still a known & current issue.
Though you'll be glad to know that it's fixed for the next release :-)
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 27th April 2008, 21:13   #6
AlvinPing
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: California
Posts: 18
Quote:
Originally posted by DJ Egg
Yup, still a known & current issue.
Though you'll be glad to know that it's fixed for the next release :-)
Wonderful :-) Thanks Egg
AlvinPing is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump