Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 21st August 2006, 11:48   #30
Goldrocker
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 5
video & Direct3D

crashes EVERY time when a Direct3D application is the primary thread and winamp is running in the background and starts opening a video file. I've experienced this when i was playing either Warcraft 3 or World of Warcraft and winamp was trying to load allmost any type of movie file or music video(i'm 100% sure it crashes if it's a WMV and pretty sure about MPGs and AVIs too). I'm using the newest(so far) available wich would be v5.24. I'm using 2 plug-ins other than the basic ones included in the Winamp Full package: Toaster for Winamp Classic 0.7.7 and Y! Amp M8. My system spec is the following:

Intel Pentium 4 630 @3.60 GHz
Asus P5P800 Motherboard
2xPQI DDR400 512MB
Leadtek Winfast A360Ultra(nVidia GeForce FX 5700Ultra chipset) with ForceWare v91.31 and BIOS v4.36.20.35
Creative Sound Blaster Audigy Player with WHQL Driver v5.12.0001.1164
DirectX 9.0c April 2006 (4.09.0000.0904)
My computer is running Windows XP Home Edition with Service Pack 2 installed.

To reproduce this bug all we have to do is start winamp, look for allmost any video file in the playlist, put it in the queue(or just make sure that the video will be the next media plays) start playing the songs(with the video as the next song that will come), start a direct3D application (I've experienced the bug with both Warcraft 3 and World of Warcraft) and wait until the current song finishes. As it finishes and tries to go over to the video file we've queued, the computer gets a bit bigger load and after about 2-3 sec. crashes. This reproduction should work without having the Toaster plug-in I have, because it has nothing to do with playing video files. Therefore I doubt that it could be producing the error. And for my other plug-in(Y! Amp M8), I've been experiencing this bug before I installed that plug-in, so it doesn't make any difference.

Thank you

[Edit --> DJ Egg]
Can't repro this with a clean install of 5.25 public beta (we're not really looking at old 5.24 any more, heh).
Goldrocker is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump