Old 15th July 2006, 21:20   #1
1st.catscratch
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Another Not Responding Bug

This doesn't happen when winamp plays something. It happens when it does nothing (stays inactive for a while) and minimized to system tray. Left or right click doesn't bring winamp window. Nothing happens, taskbar manager shows winamp.exe running and if I click its shortcut again, a new copy starts fine. However the old one continues to run and its icon is remained in system tray.

It's a big dis, can anyone relate this to anything ? like some other things conflicting with it ?

Note: I set taskbar only and test if it happens.
1st.catscratch is offline   Reply With Quote
Old 16th July 2006, 08:08   #2
firthy
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Melbourne Australia
Posts: 1
I got the same problem, seems its been fixed on the internal build. We may have to wait for a winamp update (next version) or drop back and try a previous version.
See thread here:
http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=251022
firthy is offline   Reply With Quote
Old 16th July 2006, 16:11   #3
1st.catscratch
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
That's not the same problem.It doesnt crash or anything. It just doesn't open any menus or it doesn't show the winamp window after awhile doing nothing in the background.

And it doesn't happen if I set it to appear only on taskbar. Otherwise, if it's playing(thus active) i can shut it down from the winamp tray menu.
1st.catscratch is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump