Old 2nd November 2011, 05:44   #1
notstartminimise
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Start not minimised

Is there any possible workaround to start winamp without it being minimised.

I realise it is because it gets closed minimised but that's not going to change.

Is there anyway to edit AppData\Roaming\Winamp\winamp.ini to make the line minimized=1 stay on minimized=0 permanently.

I think it would be fair to have an option of starting maximised in future releases.

Cheers
notstartminimise is offline   Reply With Quote
Old 2nd November 2011, 08:35   #2
irony78
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 11
I think it starts like it was when you closed it.

If you have it minimised and you right-click and exit from the task bar, when you open again it will start minimised. If you have it on the desktop and you exit from the close button on the top right corner it will open on the desktop.
irony78 is offline   Reply With Quote
Old 2nd November 2011, 18:21   #3
MrSinatra
Forum King
 
MrSinatra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: WKPS, State College
Posts: 5,804
Send a message via AIM to MrSinatra
try going into the properties of the shortcut you use to open winamp, you should see some options like "open maximized" there.

PENN STATE Radio or http://www.LION-Radio.org/
--
BUG #1 = Winamp skips short tracks
Wish #1 = Multiple Column Sorting
Wish #2 = Add TCMP/Compilation editing
MrSinatra is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
minimised, minimized

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump