Old 13th March 2003, 13:02   #1
[77]Deimos
Junior Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Germany
Posts: 1
SC WebInterface

Hi.

I am trying to start the WebInterface provided by the LINUX SC-Server.

The path i tried is http://myip:8000/admin.cgi?pass=mypass

I get a screen provided by the server (he is running) that says:

ICY 404 ...
SHOUTcast ... Server/Linux v1.9.2
icy-notice2:The resource requested was not found

When i use PORT 8001 instead of 8000 it says to me:

"Invalid Password" (i checked my sc_serv.conf and set both passwords)

So my question is : Is there no WI installed ?
or
What am i doing wrong ??

thx for answers
[77]Deimos is offline   Reply With Quote
Old 13th March 2003, 15:35   #2
angst
Major Dude
 
angst's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Toronto, Canada!
Posts: 545
Send a message via ICQ to angst
try just "http://myip:8000" and then login to the admin from the link that page.

SiX - what's reality compared to me...
www.remixwars.com - free mp3's for download!
free shoutcast scripts: http://dev.irn.ca
angst is offline   Reply With Quote
Old 13th March 2003, 18:08   #3
Tom
Moderator
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 4,491
The DNAS looks if the user-agent contains Mozilla and if it does it serves the html pages that make-up the web interface and if not it serves the stream. In your case it served the stream so make sure Mozilla is in the user-agent.
Also use port 8000, 8001 is for the source.

Tom
Tom is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump