Old 3rd February 2005, 18:09   #1
djmattza
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 38
error opening client socket!

Everytime i use the server this comes up:
[main] error opening client socket! FATAL ERROR! Some other process is using this port!
i change the port and nothing happens just the same message, some one help please.

[edit > JonnyMac] Moved from Winamp TS to SHOUTcats TS [/edit]
djmattza is offline   Reply With Quote
Old 3rd February 2005, 19:13   #2
djSpinnerCee
Forum King
 
djSpinnerCee's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hollis, Queens/The Bronx, NYC
Posts: 3,493
In the DNAS config .ini -- SrcIP=ANY,DestIP=ANY -- ALWAYS.
djSpinnerCee is offline   Reply With Quote
Old 4th February 2005, 14:33   #3
djmattza
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 38
Its already like that and now doing anything
djmattza is offline   Reply With Quote
Old 4th February 2005, 19:43   #4
djSpinnerCee
Forum King
 
djSpinnerCee's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hollis, Queens/The Bronx, NYC
Posts: 3,493
Do you still get the "FATAL ERROR"? -- did you re-start the DNAS after changing the .ini file?

When everyting is OK, nothing will happen.
djSpinnerCee is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump