Old 13th December 2003, 23:25   #1
witalit
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4
Very Weird

Look at this error i get everytime i try to uninstall or install a new winamp.


Please help i want the new winamp
Attached Images
File Type: jpg weird.jpg (10.1 KB, 364 views)
witalit is offline  
Old 14th December 2003, 15:07   #2
witalit
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4
Please can someone help, 24 views and no replies help me
witalit is offline  
Old 14th December 2003, 15:29   #3
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
If you use a 3rd party download accelerator/manager, disable it a try download Winamp again. Make sure Winamp is not running then you reinstall/uninstall.

Check for spy/adware. Download and run SpyBot Search & Destroy. Also to be on the safe side run your virus scanner.

No luck? Some system specs please…
Windows Version?
Memory?
CPU & Speed?
DirectX version? (Start button > Run... > type DXDIAG > click OK > System tag)
Soundcard?
Are you on a user account?
Current Winamp version?
What version of Winamp are you trying to install?
Did you have any third party Winamp plug-ins?

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline  
Old 14th December 2003, 16:12   #4
witalit
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4
Downloaded that search and destroy, used it and yea there was some spyware and shit so i repaired it and still the same thing happend. I dont think virus scanning will help but im scanning now. it happens even when i tried uninstalling my old winamp.

PC Specs:
Windows XP
Amd XP 2600+
512 ddr 400 mem
onboard 6 channel digital sound (asus a78nx Del)
DirectX 9.0b
I was trying to instyall the latest version that .666 one
and i am the admin on my computer.
witalit is offline  
Old 14th December 2003, 19:31   #5
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
After running SS&D did you close down Windows and reboot the computer? Any results on the virus scan?
JonnyMac is offline  
Old 14th December 2003, 20:33   #6
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,851
[EDIT] Dang! I'm slow today. There weren't any replies when I first started typing this, doh! But I just took a break for food in the middle of it, lol. Will now look at new information. Yeah, I was thinking spyware/malware/virus/etc too [/EDIT]

Okay, there's 2 references to this error message on the entire forums,
and these both relate to some weird NSIS installer error under WinNT

http://forums.winamp.com/showthread....gins+directory
http://forums.winamp.com/showthread....gins+directory


Now the most probable reason why you've not had a reply from anyone yet is because you've not really given us much to go on. As outlined in the sticky threads at the top of this forum, to create a proper bug report we need to know the following:

System specs:
pc or motherboard make/model, cpu/ram, sound/graphics cards, windows os

Windows OS would be a great help for starters.


We also need exact steps to reproduce the problem.

What version # of Winamp is currently installed?
Is it fully closed before you try to uninstall/install?
(including systray agent, if enabled)
Which version # are you trying to install?

Where is your TEMP folder located? eg.
C:\Windows\Temp
C:\WinNT\TEMP
C:\Documents & Settings\[username]\Local Settings\TEMP

Plus any other information you can provide to help us help you...

[edit]
hmm, could've done with seeing a startup log prior to spybot s+d fix.
What Anti-Virus software are you using? Is it up-to-date with latest definitions?

Go JonnyMac, Go!
DJ Egg is offline  
Old 14th December 2003, 21:17   #7
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
@witalit...
Couple thoughts or guesses based on the temp folders stuff.

Do you have a utility that regularly monitors and cleans temp files/folders? If so temporarily disable it and try installing Winamp.

Although this may not be very likely, I am wondering if the temp folder somehow got set to read only....
1. Right click on the current temp folder
2. select Properties
3. General tab
4. make sure Read-only is unchecked
5. OK button
JonnyMac is offline  
Old 15th December 2003, 17:41   #8
witalit
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4
Fixed it all you have to do is make a temp user or use a current one make them admin login and install it on there then login back on your own and done cheers guys
witalit is offline  
Old 15th December 2003, 20:13   #9
Dazog
Moderator Alumni
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 418
problem solved.

thread Locked
Dazog is offline  
Closed Thread
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump