Old 8th March 2020, 04:21   #1
h92o
Junior Member
 
h92o's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: off the edge (what edge)
Posts: 18
Send a message via AIM to h92o Send a message via Yahoo to h92o
5.8 works after fresh install then stops 2-3 uses later.

I use the winamp 5.8 on a win10 machine 8 core 64 bit AMD -- it seems to need to be reinstalled after two or three uses inorder to run then. So I do the reinstall and get it to work for 2 or 3 times only to have to install again.. It stops like this. the song is there ready to play when loaded to my 24 gigabytes of ram - then after two fresh loads even days apart the play button , freezes it becomes "busy" with the spinning pointer mouse. and two clicks later says it is not responding , I close program (have to as waiting doesn't work) and can not use the program, after a fresh install from a saved download -=- the program works a couple times and then does the same thing. IDK -- I just don't like these installs every few runs.. Is there some "setting" I need to set?
h92o is offline   Reply With Quote
Old 27th March 2020, 22:40   #2
h92o
Junior Member
 
h92o's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: off the edge (what edge)
Posts: 18
Send a message via AIM to h92o Send a message via Yahoo to h92o
and then the next install and such of the winamp.. :(

So I am installing the winamp and such -- one more time it froze again..--- on the second use or third you use I am not sure.---,,, but maybe it won't this time- or not.
h92o is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2020, 06:42   #3
NJK
FRYSK BLOED TSJOCH OP- FRISIAN
 
NJK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: a real Frisian hometown
Posts: 15,280
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=453675

just go back to the 5.6 version, problem solved

Each Thursday a new show on Celtica Radio with Darkwave music.

Nope, it's not a radiostation just a non stop darkwave music stream

WINAMPSHOUTCAST
NJK is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2020, 16:27   #4
h92o
Junior Member
 
h92o's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: off the edge (what edge)
Posts: 18
Send a message via AIM to h92o Send a message via Yahoo to h92o
that might be the only solution right now.. that is what I was thinking too.. --- I don't know why it is like this.. though.. yeah 5.666 worked well.. --- OK I shall thanks..
h92o is offline   Reply With Quote
Old 30th March 2020, 01:34   #5
h92o
Junior Member
 
h92o's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: off the edge (what edge)
Posts: 18
Send a message via AIM to h92o Send a message via Yahoo to h92o
and that worked I found the install app for that program deep in my terabyte drives.. search .. and I am up and running again although there was the problem of the email with the winamp Pro registration number code getting deleted and such from many years ago.. but whatever it still works fine I am not sure what I would need the pro version for.. since I don't have the optical drive anymore.- thanks problem solved.
h92o is offline   Reply With Quote
Old 5th April 2020, 06:53   #6
h92o
Junior Member
 
h92o's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: off the edge (what edge)
Posts: 18
Send a message via AIM to h92o Send a message via Yahoo to h92o
yep all the copies I have of all the versions back .. to like 2014 are doing this very same thing one run then die.. does not work all the various installs and so on .. I am installing and then not turning off the computer and keeping winamp program in ram.. for now.. this is the only way I see that will do anything.
h92o is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2020, 03:31   #7
musicf8
Major Dude
 
musicf8's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Orange, CA
Posts: 769
Suggestion- Malware scan, chkdsk, and maybe run a scan on your ram, something ain't right

(┛◉Д◉)┛彡ʎɯouoıpɐɹ

Current status of Winamp: (Winamp 5.8) is not an ongoing project get wacup

5.8 beta issue quick fix - Install 5.666 (there's no further 5.8 releases)
musicf8 is offline   Reply With Quote
Old 10th April 2020, 07:45   #8
MrSinatra
Forum King
 
MrSinatra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: WKPS, State College
Posts: 5,689
Send a message via AIM to MrSinatra
post an info report. maybe u have a plug 5.8 doesn't like.

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=453692

PENN STATE Radio or http://www.LION-Radio.org/
--
BUG #1 = Winamp skips short tracks
Wish #1 = Multiple Column Sorting
Wish #2 = Add TCMP/Compilation editing
MrSinatra is offline   Reply With Quote
Old 20th April 2020, 01:06   #9
h92o
Junior Member
 
h92o's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: off the edge (what edge)
Posts: 18
Send a message via AIM to h92o Send a message via Yahoo to h92o
well all the different versions of the winamp would stop working aft.. the second time I start up the program.. all of the versions back to like 2014 .. so 000 I have uninstalled all the instances I have of winamp more then I knew from a winamp search.. there were about 5 other installations that were on my teraquads .. just like deep in folders i had archived. -- so all gone.. then I started the 5.8 and went with the classic skin this time.. is the third time of use of winamp and it is working.. -- IDK .. I was ready to uninstall and install again like all the other times.. but we are going .. if there are any further problems like this I will let you know.
h92o is offline   Reply With Quote
Old 24th May 2020, 03:07   #10
h92o
Junior Member
 
h92o's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: off the edge (what edge)
Posts: 18
Send a message via AIM to h92o Send a message via Yahoo to h92o
Further problems.. --- just the same as before the three starts then fail.. to work. I had not --- gone and updated this but yeah unfailingly it fails to run after several times of being run.. it is really annoying.. --- even remembering the video settings for the visualizer and then -0- starting fresh after maybe a week.. I just don't use it.. then I want to get the visuals going again so .. I uninstall and install -- I am going to scan disk and scan for malware maybe something got thru kasperski == I should have more to say the next reinstall =-= I just don't count the new times I start.. after a few I am like =--= it is fixed but then it is not fixed..
h92o is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
5.8 stops working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump