Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13th October 2012, 07:24   #1
jmmallon
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 10
Bus error on Macintosh sc_trans build 54

OS: Mac OS X 10.6.8
sc_trans: sc_trans_mac_os_x_intel_10_07_2011

I've got the sc_trans_basic.conf set up, and it works with aacp. I need it to work with MP3. Here's the output when I try to transmit MP3:

2012-10-12 23:06:26 I msg:<***> Logger startup
2012-10-12 23:06:26 D msg:<***>
2012-10-12 23:06:26 I msg:***************************************************************
2012-10-12 23:06:26 I msg:** TRANScast Distributed Network Audio Content Provider
2012-10-12 23:06:26 I msg:** Copyright (C) 2000-2011 Nullsoft, Inc. All Rights Reserved.
2012-10-12 23:06:26 I msg:** Use "sc_trans filename.conf" to specify a config file.
2012-10-12 23:06:26 I msg:***************************************************************
2012-10-12 23:06:26 I msg:[MAIN] TRANSCast/mac v2.0.0.54 (Oct 7 2011) starting...
2012-10-12 23:06:26 I msg:[MAIN] PID: 485
2012-10-12 23:06:26 I msg:[MAIN] Loaded config from sc_trans_basic.conf
2012-10-12 23:06:26 I msg:[MAIN] TimeMultiplier = 1, TimeShift = 0
2012-10-12 23:06:26 E msg:[CALENDARMGR] Could not load calendar file (calendar.xml) could not open file.
2012-10-12 23:06:26 I msg:[VUPUSH] 101 VU images loaded for left channel
2012-10-12 23:06:26 I msg:[VUPUSH] 101 VU images loaded for right channel
2012-10-12 23:06:26 I msg:[PLAYLISTMGR] Playlist load from file /Volumes/Second/DA/new_playlist.m3u
2012-10-12 23:06:26 I msg:[PLAYLISTMGR] Caching playlist /Volumes/Second/DA/new_playlist.m3u
2012-10-12 23:06:26 I msg:[PLAYLISTMGR] Load complete
2012-10-12 23:06:26 I msg:[MAIN] Streaming thread starting
2012-10-12 23:06:26 I msg:[SOURCERELAY] Thread starting
2012-10-12 23:06:26 I msg:[RESAMPLER] Deactivated 44100/2 == 44100/2
2012-10-12 23:06:26 I msg:[SOURCEANDENDPOINTMANAGER] Encoder thread 1 starting
2012-10-12 23:06:26 I msg:[SOURCEANDENDPOINTMANAGER] Broadcast thread 1 starting
2012-10-12 23:06:26 I msg:[MP3ENC] 959429300/44100/2/96000 Fraunhofer IIS MP3s Encoder V04.01.00 (build 2007-03-15)
2012-10-12 23:06:26 I msg:Using internal encoder sample rate of 44100 Hz, bandwidth 11892 Hz, MDCT low pass active

2012-10-12 23:06:26 I msg:[MAIN] Playlist decoder thread starting
Bus error

Here are the relevant lines from the .conf:

encoder=mp3
bitrate=96000
unlockkeyname=Joseph M Mallon
unlockkeycode=XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX (format of code sent to me as "Digital rights" in email from Winamp)

outprotocol_1=2
serverip_1=208.53.158.48
serverport_1=9564
password_1=XXXXXXXX
streamid_1=1

I bought the MP3 license 2 years ago. Can you tell me what might be going wrong?
jmmallon is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
macintosh, sc_trans, shoutcast

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump