Old 26th December 2014, 08:48   #1
kamyogi
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 22
None of the streams works!

Hi,

None of the live radio streams works! Its been like this since 3-4 days. While playing other streams on other sites, they play fine. So, I guess that all my audio devices and Internet connection work fine. Its only on Shoutcast that streams do not work.

Any idea what could be wrong?

Thanks for the reply.

Linux 12.04, Firefox 34.0
kamyogi is offline   Reply With Quote
Old 26th December 2014, 10:24   #2
jaromanda
Forum King
 
Join Date: Jun 2007
Location: Under the bridge
Posts: 2,289
Works fine here <insert os of choice, I have them all> <insert web browser of choice, I have them all>

Is it just me or are shoutcast users getting dumber?
jaromanda is offline   Reply With Quote
Old 26th December 2014, 14:27   #3
kamyogi
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 22
...how to 'insert' them?
kamyogi is offline   Reply With Quote
Old 26th December 2014, 23:06   #4
jaromanda
Forum King
 
Join Date: Jun 2007
Location: Under the bridge
Posts: 2,289
you're kidding, right

Is it just me or are shoutcast users getting dumber?
jaromanda is offline   Reply With Quote
Old 27th December 2014, 08:03   #5
kamyogi
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 22
...no, I'm not mate!
kamyogi is offline   Reply With Quote
Old 27th December 2014, 11:33   #6
jaromanda
Forum King
 
Join Date: Jun 2007
Location: Under the bridge
Posts: 2,289
what my post was trying to say is

all streams work here, regardless of operating system or browser

there is nothing to insert

Is it just me or are shoutcast users getting dumber?
jaromanda is offline   Reply With Quote
Old 27th December 2014, 15:14   #7
kamyogi
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 22
Its fine now. It was not a big deal! The volume button was set to half as it is usually. Generally, it played at least some sound (normal for me). I am used to listen at this level. I clicked twice on it without changing the level and it started playing the streaml!! Strange though, but it worked the trick.

Thanks anyway for taking interest.
kamyogi is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
live streams

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump