Old 4th June 2013, 15:28   #1
Danaw
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Two of everything

I just added a playlist to my winamp pro for android now I have two of everything. how can I fix this? I'm on Samsung galaxy victory. Thanks for you help and sorry if this has been mentioned before. I tried search but couldn't find a answer. :/
Danaw is offline   Reply With Quote
Old 4th June 2013, 16:44   #2
ujay
Forum King
 
ujay's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: London
Posts: 6,072
Check your playlist doesn't also have a copy of itself inside maybe ?

UJ
ujay is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump