Old 16th December 2003, 17:33   #1
archonon
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2
Send a message via ICQ to archonon
Ogg Vorbis & scandinavian characters.

Using default settings in WA5, all regional setting in windows control panel is set to Finnish. Still all Scandinavian characters doesn't display correctly. (Worked in WA2)

This is quite annoying when all tracks in album have some scand. characters...It's mess.

To add frustration, all works with mp3-files

See image.

www.hsd-capital.com/ropa/oggbug.png
Attached Images
File Type: png oggbug.png (83.0 KB, 98 views)
archonon is offline   Reply With Quote
Old 16th December 2003, 21:12   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,824
Yup, this is a known unicode character support issue with in_vorbis.dll
(in_vorbis supports unicode, winamp doesn't - something like that anyway)

Should hopefully be fixed for 5.01 (on the in_vorbis side...)
...with stress on the word "hopefully"

*gulp*


btw, you should've posted this in the appropriate thread:
Sticky: Post ALL Winamp 5 OFFICIAL Plugin Bugs in HERE
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump