Old 28th August 2010, 02:28   #1
Stonecaper
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Yet another Enhancer 0.17 Problem

Getting This error Every time I fire Up my Winamp -



And i have to Set All Enhancer Settings Again

Plz help.Using Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7600 x64

TIA
Stonecaper is offline   Reply With Quote
Old 28th August 2010, 08:49   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Enhancer is a old plug-in and is not compatible with Vista or Win7...

http://forums.winamp.com/showthread....94#post2593694

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 28th August 2010, 11:37   #3
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
this one just keeps popping up far too often... oh well one more to add to the list (though donations from people help move things up that list, hehe).

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 28th August 2010, 21:49   #4
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Quote:
though donations from people help move things up that list, hehe
In other words, “A little bribe wouldn't hurt.”
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Tags
enhancer

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump