Old 18th May 2003, 03:07   #1
Joel
Debian user
(Forum King)
 
Joel's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Arch land
Posts: 4,917
Internet to the optimal

What requirements you think should a PC have
to get an optimal Internet access?


* PC: Intel Core 2 DUO E6550 @ 2.33 GHz with 2 GB RAM: Archlinux-i686 with MATE.
* Laptop: Intel Core 2 DUO T6600 @ 2.20 GHz with 4 GB RAM: Archlinux-x86-64 with MATE.
Joel is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 03:19   #2
ryan
not fucked, not quite.
(Forum King)
 
ryan's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Tn
Posts: 8,798
Send a message via AIM to ryan
A T1 line
ryan is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 03:20   #3
Nat_roy
Senior Member
 
Nat_roy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: The Frosty North
Posts: 298
agreed

Nat_roy is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 03:28   #4
Joel
Debian user
(Forum King)
 
Joel's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Arch land
Posts: 4,917
something less $$$?


* PC: Intel Core 2 DUO E6550 @ 2.33 GHz with 2 GB RAM: Archlinux-i686 with MATE.
* Laptop: Intel Core 2 DUO T6600 @ 2.20 GHz with 4 GB RAM: Archlinux-x86-64 with MATE.
Joel is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 03:31   #5
Viper007Bond
Major Dude
 
Viper007Bond's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Portland, OR Life: None
Posts: 1,054
Send a message via ICQ to Viper007Bond Send a message via AIM to Viper007Bond Send a message via Yahoo to Viper007Bond
Quote:
Originally posted by idiot
A T1 line
That's pretty slow. I prefer my dual DS3 line (45 mbps x2).

http://rcn.oregonstate.edu/bandwidth_faq

On to the question at hand. You need a fair amount of RAM for smooth scrolling on webpages and a medium speed CPU. Not like these crappy lab computers on I'm here at work (lab supervisor @ school).

- Viper007Bond | Viper007Bond.com
Viper007Bond is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 03:37   #6
ryan
not fucked, not quite.
(Forum King)
 
ryan's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Tn
Posts: 8,798
Send a message via AIM to ryan
DS3? Is that new? I've never heard of it.
ryan is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 03:58   #7
SSJ4 Gogitta
Followed by Gnomes
(Forum King)
 
SSJ4 Gogitta's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: West Virginia Googolplex: 10^10¹°° FB:/SSJ4.DominusDeus DeviantArt: DominusDeus XboX GT: A Wild Meeseeks Playstation 4: DominusDeus
Posts: 7,161
Send a message via AIM to SSJ4 Gogitta
DS3 is slow too. I'd perfer DWDM. Dense Wave Division Multiplexing. 10+ Terabits/s.

Mmm..

SSJ4 Gogitta is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 04:19   #8
sgtfuzzbubble011
 
sgtfuzzbubble011's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 60,837
o.O

Wtf would you do with that much bandwidth?
sgtfuzzbubble011 is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 04:20   #9
sgtfuzzbubble011
 
sgtfuzzbubble011's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 60,837
Anyone remember when 9600 baud was teh sh1t?
sgtfuzzbubble011 is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 04:42   #10
SSJ4 Gogitta
Followed by Gnomes
(Forum King)
 
SSJ4 Gogitta's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: West Virginia Googolplex: 10^10¹°° FB:/SSJ4.DominusDeus DeviantArt: DominusDeus XboX GT: A Wild Meeseeks Playstation 4: DominusDeus
Posts: 7,161
Send a message via AIM to SSJ4 Gogitta
Quote:
Originally posted by sgtfuzzbubble99
o.O

Wtf would you do with that much bandwidth?
Run an ISP.

That and a few FSERV's on mIRC and some FTP's.

SSJ4 Gogitta is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 04:44   #11
sgtfuzzbubble011
 
sgtfuzzbubble011's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 60,837
Well, yeah, that'd work I suppose.
sgtfuzzbubble011 is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 04:46   #12
Joel
Debian user
(Forum King)
 
Joel's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Arch land
Posts: 4,917
Guys, I'm not Bill Gates
I don't know.....
Pentium III 900 MHZ+
255 RAM
Windows XP
????


* PC: Intel Core 2 DUO E6550 @ 2.33 GHz with 2 GB RAM: Archlinux-i686 with MATE.
* Laptop: Intel Core 2 DUO T6600 @ 2.20 GHz with 4 GB RAM: Archlinux-x86-64 with MATE.
Joel is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 04:50   #13
sgtfuzzbubble011
 
sgtfuzzbubble011's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 60,837
With that kind of setup, I'd have at least a cable modem.
sgtfuzzbubble011 is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 05:43   #14
Joel
Debian user
(Forum King)
 
Joel's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Arch land
Posts: 4,917
got that is a 255 kb/s cable modem.
I'm going to put more PC's....
where my PC will be the administrator PC
so they wanna have a good internet speed.
They'll paid all that but I don't know too
much of that


* PC: Intel Core 2 DUO E6550 @ 2.33 GHz with 2 GB RAM: Archlinux-i686 with MATE.
* Laptop: Intel Core 2 DUO T6600 @ 2.20 GHz with 4 GB RAM: Archlinux-x86-64 with MATE.
Joel is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 06:03   #15
sgtfuzzbubble011
 
sgtfuzzbubble011's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 60,837
Oooooh... ok. You've got a network.

Get OC-12.
sgtfuzzbubble011 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Community Center > General Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump