Old 19th April 2013, 19:45   #1
nnuker
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 3
Server or source down once in 24h

Hello everybody. I recently moved my radio to VPS from a hoster who used Centova V2.
My OS is CentOS x64 ver. 6.4. I installed Centova V3 and shoutcast v2 with it. Authhash is ok.
Now once in 24h i got one of issues below:
1) shoutcast server restart - i guess i fixed it, i hope it was about sc_trans2 duplicate processes.
2) server is up, it is even change song to song, but at status page i got "yp2 connection problem" for no visible reason (and authhash is ok) and i cannot connect to stream. Restarting server helps. I googled a lot and watched logs and i thought it is about URLS in mp3 tags. I striped it. I thought i won
3) Today i got new issue. Stream suddenly broken. I went to status page and it showed "no source connected".
I did ps aux | grep centovacast and it showed sc_trans2 is up. What is the reason of source disconnect then ? I restarted and it did the job...

So as you can see i have to restart at least once in 24h.

At the moment i dont know what to do, well, i doubled buffers in server.conf... dunno if it helps.

I will be very pleased to have any suggestions on any issue.

Some update from error.log:

2013-04-19 17:29:44 E msg:[YP2] add error. key=1 code=488 text=Request xml is null
2013-04-19 17:29:44 E msg:[YP2] Connection attempt failed. YP2 error code is ()

Last time i saw this i lost my connection to YP and only restart helped.

I googled all errors, may be i missed something.
nnuker is offline   Reply With Quote
Old 21st April 2013, 10:19   #2
nnuker
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 3
yp2 permanent disconnects

Hello, i have an issue repeating againg and again.
My server loses connetction to yp2 and only restart helps.
This error is always happens when i start server.

2013-04-21 08:56:47 E msg:[DST scdp-m03.websys.aol.com:61870 sid=1] SHOUTcast 1 client connection rejected. Stream not available. SHOUTcast Directory Tester

When i everything goes smooth. But some time happens:

2013-04-20 16:57:47 I msg:[YP2] Connecting to yp.shoutcast.com
2013-04-20 16:57:47 E msg:[YP2] add error. key=1 code=488 text=Request xml is null

Two options then: several retries and ok or lot of retries and i am disconnected.

I am using DNAS2 and CentOS 64bit v6.4
nnuker is offline   Reply With Quote
Old 21st April 2013, 17:24   #3
nnuker
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 3
Also please ! If i have status "No YP connection" why i cant connect to stream ? Server is switching tracks and everything seems to be fine (according to status page) but then i try to connect it writes like "wrong mime type".
nnuker is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump