Old 12th June 2004, 04:49   #1
Evil SippyCup
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2
Send a message via AIM to Evil SippyCup Send a message via Yahoo to Evil SippyCup
Playback problem

Winamp wont play more then one song at a time. If I have a play list up, with many songs, it will stop after every single song. I have to push next, and then play.
I have reinstalled it, but that doesn't work. Could this be plug-in related.
Evil SippyCup is offline   Reply With Quote
Old 12th June 2004, 06:02   #2
Reaper
Forum King
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 2,929
Prefs (Press Ctrl+P) -> go to Gen Prefs/Playlist -> disable 'Manual playlist advance'

ml_iPod - [Homepage] | [Forums] | [Wiki]
Reaper is offline   Reply With Quote
Old 12th June 2004, 06:48   #3
Evil SippyCup
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2
Send a message via AIM to Evil SippyCup Send a message via Yahoo to Evil SippyCup
OMG THANK YOU SOO MUCH!!!!!

...what does this option do anyway?
Evil SippyCup is offline   Reply With Quote
Old 12th June 2004, 09:14   #4
J_Darnley
Forum King
 
J_Darnley's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Belgium, Europe
Posts: 3,625
Send a message via ICQ to J_Darnley
It makes the user have to press the "Next" button to advance through the playlist. Basically a repeat track option for older skins before 5.03.

Winamp ATF ReferenceMy cPro timer widgetMy port of AVS
Do NOT email me with general tech support questions.
J_Darnley is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump