Old 18th October 2010, 12:38   #1
starfighter5
Member
 
starfighter5's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 66
BMP file not displaying

I am trying to include a BMP in a custom page .ini created using HMNSIS editor.

The field in my ini file looks like.....

code:
[Field 1]
Type=Bitmap
Text=jcsmall.bmp
Left=0
Right=112
Top=0
Bottom=139



When I compile and run everything runs fine, but if I move the setup.exe to another machine there is no image, if I put the BMP file into the same directory as the setup.exe on the new machine it shows up.

Is there a way to compile the BMP in the setup.exe?
starfighter5 is offline   Reply With Quote
Old 18th October 2010, 12:40   #2
MSG
Major Dude
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,892
function .onInit
InitPluginsDir
SetOutPath $PLUGINSDIR
File jcsmall.bmp
functionend

and then reference that file in your ini.
MSG is offline   Reply With Quote
Old 18th October 2010, 12:43   #3
jpderuiter
Major Dude
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 672
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=265258
jpderuiter is offline   Reply With Quote
Old 18th October 2010, 14:45   #4
starfighter5
Member
 
starfighter5's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 66
Thanks for that, all working now
starfighter5 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Developer Center > NSIS Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump