Old 16th July 2020, 16:36   #1
dmanic
Junior Member
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 1
n00b help

Hi...I fail hard. recently thought i'd start up a radio after being a DJ on one for many years. I've always used Buttcast to connect to a Shoutcast server and wanted to do the same here, but when Autodj is on no audio is being sent to my app or website and if I then try to go live the stream key has changed. How can I set up AutoDJ so that i can go live at set times without losing audio? hope this makes sense?
dmanic is offline   Reply With Quote
Old 17th July 2020, 02:33   #2
Nosti
Moderator
 
Nosti's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Amsterdam
Posts: 104
Are you with Shoutcast for Business?
And what is the name of the radio?
Nosti is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump