Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast For Business & Monetization

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 3rd August 2020, 14:44   #1
icetraigh
Junior Member
 
Join Date: Aug 2020
Posts: 13
Angry The file you requested could not be found - Station not working, everything setup

streamingv2.shoutcast.com/relaxment-radio

Songs are loaded into the music box.
Clock is setup.
Day Template is setup.
Planning is setup and generated.
Logs have no errors in them. "The planning has been generated and saved"
Still no station.
Link above returns a page with "The file you requested could not be found"
Sent in a request for help 3 days ago, have heard nothing.
Am I missing something?
icetraigh is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2020, 15:05   #2
icetraigh
Junior Member
 
Join Date: Aug 2020
Posts: 13
New development. Thank you to whoever is moving this along.
The player comes up now when I go to the page, and the time moves like normal as if it's working, but no audio is playing.

Also wanted to add to above that I did a station reboot and even a planner reboot and nothing had changed.
icetraigh is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2020, 15:16   #3
Nosti
Moderator
 
Nosti's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Amsterdam
Posts: 98
I tried to start the radio but failed, it has been reported to the team.
Nosti is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2020, 15:20   #4
icetraigh
Junior Member
 
Join Date: Aug 2020
Posts: 13
Thanks for checking. Man, it sucks that people have to go trolling on a message board to look for help for this service. Nothing against you or your assistance. It's much appreciated. Just a really bad, clunky system.
icetraigh is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2020, 15:21   #5
Nosti
Moderator
 
Nosti's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Amsterdam
Posts: 98
Quote:
Originally Posted by icetraigh View Post
New development. Thank you to whoever is moving this along.
The player comes up now when I go to the page, and the time moves like normal as if it's working, but no audio is playing.

Also wanted to add to above that I did a station reboot and even a planner reboot and nothing had changed.
After I tried to start your radio, the player appeared
Nosti is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2020, 15:35   #6
icetraigh
Junior Member
 
Join Date: Aug 2020
Posts: 13
It's working! Thanks a bunch for your help!
icetraigh is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2020, 15:50   #7
Nosti
Moderator
 
Nosti's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Amsterdam
Posts: 98
You're welcome.
Nosti is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast For Business & Monetization

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump