Old 3rd March 2006, 16:13   #1
bkg30
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
play winamp music any song video just loops over and over

Everything was working fine and I upgraded to 5.2, didn't change a thing and now when I click on any band from Winamp Music and any song it plays a commercial video over and over and never actually plays the song. How do I fix this since it worked fine before?
bkg30 is offline   Reply With Quote
Old 3rd March 2006, 16:57   #2
siebe83
Forum King
 
siebe83's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9,229
Prefs (Ctrl+P) > Playlist > uncheck 'Manual playlist advance'

Does that make a difference?

If you're bored go here or, if the boredom is more serious, here.
siebe83 is offline   Reply With Quote
Old 3rd March 2006, 20:11   #3
bkg30
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
Actually that was already unchecked under Preferences. Just to give you an example in detail I click on Winamp Music then I select Hard Rock, then the band Dark Tranquility, which only has one track, and what happens is the Take 5 candy bar commercial that is 18 seconds plays over and over and never actually plays the track I selected, just the commercial.
bkg30 is offline   Reply With Quote
Old 3rd March 2006, 20:22   #4
bkg30
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
Please don't laugh at me but I think I see what the problem is. Correct me if I am wrong but I notice now that when you select a band that on the right all of the track listed have a symbol to the left of them and the ones with the little music note are audio only and the ones that don't have it are video. Is this correct? If so thank you for your help.
bkg30 is offline   Reply With Quote
Old 3rd March 2006, 20:35   #5
MarkRH
Major Dude
 
MarkRH's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Edmond, OK
Posts: 524
Yeah, the audio only tracks have a musical note in the icon and the videos have a filmstrip looking icon.

That Lost to Apathy title you are trying to play is a video clip.
MarkRH is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump