Old 30th July 2009, 14:28   #1
martindev
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Set TEMP dir from command line

Hello.

I want intall a HL2 MOD Stargate : The Last Stand and it is using NSIS installter.
But installter extract files to disk C: in Temp. But I have low space on C.
How can i change temp dir into D:/Temp from command line ?

For example : D:\>sgtls_beta11_full.exe -TEMP D:/Temp/

Sorry my english.

Thanks for answering.
martindev is offline   Reply With Quote
Old 30th July 2009, 14:52   #2
Afrow UK
Moderator
 
Afrow UK's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Surrey, England
Posts: 8,434
The TEMP environment variable can be changed in My Computer > Properties > Advanced > Environment Variables. Make sure you put the value back to the way it was when you're done.

Stu
Afrow UK is offline   Reply With Quote
Old 30th July 2009, 15:25   #3
martindev
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
I change it but instater extract files in C:
BTW: Iam using Windows Vista Ultimate x64 SP1 legal
martindev is offline   Reply With Quote
Old 30th July 2009, 15:38   #4
MSG
Major Dude
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,892
Maybe you need to reboot before the new environment variable is used? Just guessing here.
MSG is offline   Reply With Quote
Old 30th July 2009, 15:53   #5
Anders
Moderator
 
Anders's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: ${NSISDIR}
Posts: 5,504
[win]+[r] cmd.exe[enter]
set tmp=x:\[enter]
set temp=x:\[enter]
c:\somepath\mysetup.exe[enter]

IntOp $PostCount $PostCount + 1
Anders is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Developer Center > NSIS Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump