Old 17th March 2005, 18:26   #1
Abri
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 7
Help

Okay Here's the thing. I play this game and me and my friends wanted to start a DJing place. The problem is I run the server and I don't know how they can DJ on that server when I'm not on. I know it's possible though because I used to Dj along with loads of other people at a place called The Beat.
Abri is offline   Reply With Quote
Old 17th March 2005, 21:18   #2
MegaRock
Forum King
 
MegaRock's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Inside my water bong
Posts: 6,865
Send a message via ICQ to MegaRock Send a message via Yahoo to MegaRock
Setup BOTH the admin and broacaster passwords within the server configuration (one says Password, the other AdminPass). Give the broadcaster password. Then, when they want to DJ they can either connect directly to the server using the same settings you do or if a stream is going to it can kick the source stream and connect.

Megarock Radio - St. Louis Since 1998!
Don't click this link!
Corporate Radio Sucks! No suits, all rock!
MegaRock is offline   Reply With Quote
Old 19th March 2005, 13:08   #3
Abri
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 7
Kay, thanks, but I'm rather stupid and is there anyway you could tell me where to find stuff because of my stupidity? :P

Many Thanks.
Abri is offline   Reply With Quote
Old 19th March 2005, 22:08   #4
Nick@ss
Moderator
 
Nick@ss's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Streamsolutions Headquarters
Posts: 11,953
http://www.shoutcast.com/download/
Nick@ss is offline   Reply With Quote
Old 19th March 2005, 23:08   #5
Abri
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 7
No I mean where in what files do I look and stuff? :P
Abri is offline   Reply With Quote
Old 19th March 2005, 23:56   #6
101
Major Dude
 
101's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Argentina
Posts: 828
Send a message via ICQ to 101
In the DNAS server's window, 'edit config' menu.

Words are very unnecessary, they can only do harm, so enjoy the silence - Depeche Mode
Firemonger Project: Help spread Firefox
101 is offline   Reply With Quote
Old 20th March 2005, 12:42   #7
Abri
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 7
Where do you fill in the Admin pass?

Also if I'm just classed as Localhost how do I get an address for them to fill in?
Abri is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump