Old 18th October 2006, 19:00   #1
suriemie
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
error syncing to stream

hi, I found some topics about error syncing to mpeg but I got different msg : error syncing to stream so I better make new thread if u dont mind.

I got this msg when I use winamp 5.3 to watch streaming on www.aznv.tv using my laptop but I dont have any problem when I'm using my PC with same winamp and codec. I can't provide streaming link because we need to login to use it. U can register it free tho on the web.

My PC & Laptop specs. :

PC:
Athlon XP 1700+
WinAmp 5.3
K-Lite codec pack

Laptop:
Centrino Duo T2300
WinAmp 5.3
K-Lite codec pack

Anyone can help me?

thx in advance
suriemie is offline   Reply With Quote
Old 18th October 2006, 19:13   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
Haven't seen that error. Make sure you have no third-part MP3 decoders installed. And what format is the stream you are trying to watch? Does it work in other players?

Have a direct link to the particular stream?

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Old 18th October 2006, 20:16   #3
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 36,136
The video streams on aznv.tv are NSV streams (vp6 video, he-aac audio)

Make sure Nullsoft NSV Decoder v1.07 (in_nsv.dll) and Nullsoft MPEG Audio Decoder v4.01 (in_mp3.dll) are both present (ie. the .dll files are in the Winamp\Plugins folder, and both are listed under Winamp > Prefs > Plugins > Input), and as Sawg said, that there's no 3rd-party mp3 input plugins present (in_mp3pro, in_mad, in_mpg123) as these will break he-aac support.

If the problem persists, please provide more info, including a List of Plugins (see paragraph 7) and a HijackThis log.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2006, 15:19   #4
suriemie
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
ah.. the file in_nsv.dll was missing. thx for the help =)
suriemie is offline   Reply With Quote
Old 10th December 2006, 03:07   #5
mgsterling
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Gretna Nebraska, USA
Posts: 1
Send a message via ICQ to mgsterling Send a message via AIM to mgsterling Send a message via Yahoo to mgsterling
I am also getting "error syncing to stream", but have noticed that it only happens when linking to a URL with 'stream' in the address (e.g.: http://64.236.34.106:80/stream/1025).
I have installed the v5.3.2 but that has not helped.
mgsterling is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump