Old 5th December 2002, 00:12   #1
axax
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 2
No smooth but so beautiful ))

Very kool thing the Desk mode )))
i love it ))
I put it with very slow movement and it make me a perfect changing wall paper ))

BUT i hav a problem tha t i suppose is not at all dur to monkey but perhaps somene could help me )
Well even in windowed mode where i've got 120 fps on monkey (a AMD 1600+/ Ti 4200)
i have some glitches, it run very smmoth and stop evry 4 o 5 seconds
as if there was not enough bandpass
i presume its a APG or driver stetting, as i have this also on UT200" ))
So if anyone could help me )) ==
Thanx in advance )

Axax
axax is offline   Reply With Quote
Old 17th December 2002, 10:59   #2
binary hero
Banned
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 7,004
Send a message via ICQ to binary hero
how much RAM have you got? that could be the problem.
binary hero is offline   Reply With Quote
Old 18th December 2002, 10:43   #3
axax
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 2
Well i have
a athlon 1.4g
abit kt7
384Mo ram sd 133
a TI 4200i 64mo leadtek
vivo

i thonk aits about setting in bios or drivers....
axax is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2002, 15:55   #4
GoldenSphynx
Forum King
 
GoldenSphynx's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 2,738
I like my monkey rough.
GoldenSphynx is offline   Reply With Quote
Old 28th February 2003, 08:27   #5
jon_joy_1999
Major Dude
 
jon_joy_1999's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: The box under the stairs in the corner of the basement of the house half a block down the street from Jerry's bait Shop. You know the place.
Posts: 669
Send a message via Yahoo to jon_joy_1999
I've noticed the pausing with Nullsoft Visualation Library (not AVS) it pauses for a slpit second as if there was a buffer under-run. I'm have 96 MB of ram running (at the time) Windows 2000. let me try it in XP... yeac it happens in there too. but it's erratic. it'll pause once every 5 seconds but some times it goes up to 30 seconds (one thing I've noticed it its a multiple of 5, 5-10-15-etc)

jon_joy_1999 is offline   Reply With Quote
Old 4th March 2003, 23:37   #6
mikm
Major Dude
 
mikm's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: somewhere else
Posts: 1,288
are you talking about Nullsoft Tiny Fullscreen 2001

read the forum rules. sigs can only be 3 lines.

powered by C₈H₁₀N₄O₂
mikm is offline   Reply With Quote
Old 6th March 2003, 05:49   #7
legohead
Senior Member
 
legohead's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Australia
Posts: 181
Try upgrading your ram. 96mb is stuff all.
legohead is offline   Reply With Quote
Old 7th March 2003, 10:26   #8
Jochen
Senior Member
 
Jochen's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Germany
Posts: 126
Quote:
Originally posted by axax

384Mo ram sd 133
means that he has in fact 3 bars with each 128 MB / PC 133
If my french is not completely gone
Jochen is offline   Reply With Quote
Old 7th March 2003, 23:11   #9
mikm
Major Dude
 
mikm's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: somewhere else
Posts: 1,288
wait...there IS a Nullsoft Visualization Library--don't use it. IT is a predecessor to Tiny Fullscreen and AVS.

powered by C₈H₁₀N₄O₂
mikm is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > Other Visualizations > Monkey

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump