Old 19th January 2022, 16:14   #1
Starjunk
Junior Member
 
Join Date: Jan 2022
Posts: 11
value1 value2 and bass,mid,treb

crossposting here, not sure if I should have posted this here or in the other forum

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=457123

basically I ran some tests and it looks like the bass,mid,treb variables only reflect either left or right channels, but value1 and value2 work properly. I explain further in the other post.

you can test it by making the shifting the balance on the source device totally to the left or right. value1 and value2 continue to work normally though so I think there's an issue with bass,mid,treb

can someone with more experience with this help me figure out what's going wrong? I'm looking at the CPP source too
Starjunk is offline  
Old 19th January 2022, 16:46   #2
NJK
FRISIAN (MOD)
 
NJK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: in a house
Posts: 16,131
closed, continue here --> http://forums.winamp.com/showthread....wpost&t=457125

Each Thursday a new show on Celtica Radio with Darkwave music.

WINAMPSHOUTCAST
NJK is offline  
Closed Thread
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > MilkDrop > MilkDrop Development

Tags
bass/mid/treb, source code, stereo, value1, value2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump