Old 15th March 2013, 17:33   #1
Zargix
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Problems with saving Preset

Hey guys,
I want to create my own presets with Milkdrop 2 but whenever I try to save my presets it changes all dots to a comma in my preset.milk data. So when I try to reopen my preset it doesn't work anymore.
I use Windows 8 64 bit, Winamp v5.63 and Milkdrop v2.25.


Here a small example:
Quote:
Before saving:
[preset00]
fRating=3.000
fGammaAdj=1.000
...

After saving:
[preset00]
fRating=3,000
fGammaAdj=1,000
...
I hope you can help me to find out how to fix this so I can study how to create cool presets and share them with you

Greetings,

Zargi
Zargix is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2013, 18:33   #2
Prenso
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 40
This might be a problem with the regional or language option in windows. I'd look for the regional or language options in control panel. I am not sure if that will help or not.
you might be able to customize what your Decimal looks like.
Prenso is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2013, 19:09   #3
Zargix
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Thanks, that solved my problem
I'm from Germany... I thought, that I could might be a problem with my language settings, but that it also impacts saving a preset. Wow.

Thanks again, have a nice weekend
Zargix is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2013, 19:18   #4
Prenso
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 40
You too, Welcome to the Forum. Don't forget to post your Presets when you are done =)
Prenso is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > MilkDrop > MilkDrop Troubleshooting Forum

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump