Old 7th June 2006, 20:47   #1
JohnnyBlazE
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 6
5.22 and 5.23 ML display of Stream info.

I can't seem to find mention of this after sifting through many threads, perhaps my terminology is incorrect.

However, the issue I am having:

5.22 and 5.23: When you have a ML playlist made of shoutcast streams it only shows the URL if imported from the PL Editor

5.21 and prior if you had loaded a stream the stream's name (and track now playing if the stream title mentioned such information) would be in the normal PL window... If imported into the ML as a Playlist the stream info would disappear leaving only the stream's URL.

I would use the names to locate the stream I wanted to listen to in the playlist, but now it's just URLs - not as helpful.

Cheers.
JohnnyBlazE is offline   Reply With Quote
Old 9th June 2006, 06:54   #2
The Goat
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 37
I have this same problem as well. I don't believe 3rd party plug-ins effect it either.
The Goat is offline   Reply With Quote
Old 10th June 2006, 11:36   #3
dotted
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3
got the same problem
dotted is offline   Reply With Quote
Old 10th June 2006, 17:28   #4
Tr0ll
Junior Member
 
Tr0ll's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: germany
Posts: 28
got the same problem

edit:
and when i doubleclick one item it enqueues all , and not only the one i have selected :\

Last edited by Tr0ll; 10th June 2006 at 17:45.
Tr0ll is offline   Reply With Quote
Old 10th June 2006, 17:59   #5
The Goat
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 37
Quote:
Originally posted by Tr0ll
got the same problem

edit:
and when i doubleclick one item it enqueues all , and not only the one i have selected :\
For some reason, I don't have that problem.

The only problem I'm getting is that the #EXTINF line isn't being read.
The Goat is offline   Reply With Quote
Old 14th June 2006, 21:48   #6
Marcyjok
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 6
http://forums.winamp.com/showthread.php?threadid=248731
I have the same problem see picture link below
Marcyjok is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump