Old 22nd September 2002, 03:30   #1
geozop
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Livermore, CA
Posts: 63
Send a message via ICQ to geozop Send a message via AIM to geozop Send a message via Yahoo to geozop
oh wait, nevermind, don't read this

My roomate upgraded to winamp 3, and lo' and behold, all my presets (including a collection of others') seem to have disappeared. What kind of madness is this? *whimpers*

---

[edit]: It pretended to not have them, but, in fact, just uses a different folder now...
geozop is offline   Reply With Quote
Old 22nd September 2002, 04:53   #2
Karnov
Senior Member
 
Karnov's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Narok<Where I live<Valhalla
Posts: 165
when you really screw up on a post like that, there is a delete button when you go back to edit it.

(im glad u got your presets back tho)
Karnov is offline   Reply With Quote
Old 24th September 2002, 10:08   #3
geozop
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Livermore, CA
Posts: 63
Send a message via ICQ to geozop Send a message via AIM to geozop Send a message via Yahoo to geozop
I noticed

Yeah, but it said I couldn't.
geozop is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > AVS

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump