Old 16th February 2012, 18:06   #1
wishxy
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Edcast

I'm using Edcast..is there any problem to setup? I can't obtain "Admin Login" in "DNSA Summary page". Only what I can is to open my "Shoutcast D.N.A.S. Status page" and there also I can't login with "Admin Login" (login: admin, pass: adminpassword).

My radio account is on Listen2MyRadio server and address is http://184.173.227.73:16538
Radio name: Beograund Radio http://beograund.listen2myradio.com

Also, sometime Beograund Radio is listed on Shoutcast radio directory and work, but sometime is listed and it doesn't work!? Why is that?
wishxy is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2012, 22:21   #2
jaromanda
Forum King
 
Join Date: Jun 2007
Location: Under the bridge
Posts: 2,289
Quote:
Originally Posted by wishxy View Post
I'm using Edcast..is there any problem to setup? I can't obtain "Admin Login" in "DNSA Summary page". Only what I can is to open my "Shoutcast D.N.A.S. Status page" and there also I can't login with "Admin Login" (login: admin, pass: adminpassword).

My radio account is on Listen2MyRadio server and address is http://184.173.227.73:16538
Radio name: Beograund Radio http://beograund.listen2myradio.com

Also, sometime Beograund Radio is listed on Shoutcast radio directory and work, but sometime is listed and it doesn't work!? Why is that?
None of that has anything to do with edcast

1st problem - not sure why you can't log in to http://184.173.227.73:16538/admin.cgi - when I go there, I get prompted for user/pass

second problem ... someone from shoutcast will have to answer that one

"If you don't like DNAS, write your own damn system"

So I did
jaromanda is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2012, 23:11   #3
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
Quote:
Originally Posted by jaromanda View Post
second problem ... someone from shoutcast will have to answer that one
most likely is either:
a) no source connected which causes the DNAS to de-list
b) it's just listen2myradio being rubbish like normal
c) see above

really without any sort of logs or specific cases there's nothing from an official view point which can be done so what i've put above is the most likely causes.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 22nd March 2012, 08:24   #4
wishxy
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
That's what I'm talking about, exactly same thing, when I go there, I get prompted for user/pass and when I make login: admin and pass: adminpassword, nothing happened at all, page just refresh and stay the same, like I did wrong login and password?

Ok, I made it. It was just miss understanding about Password and that should be better explain . In this case login is really admin, but password is my Shoutcast password and not adminpassword
wishxy is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
admin login, edcast

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump