Old 17th December 2015, 04:11   #1
westindianboyz
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1
problems with wifi / data connection to stream

Hello, Need some help please.

I am using the shoutcast stream and having it re-broadcast on TuneIn Radio..

For some reason when i start it up it works fine when trying to listen from a cell phone/tablet or pc from either wifi connection or data usage (cell phone/tablet)... and then after a day or so the wifi connection to the stream stops working but i can still continue to connect from data using cell phone / tablet..

On cell phone (android or iphone) if i am trying to listen through wifi connection after a day it gives error " a stream connection error occurred" with the red circle and exclamation mark symbol. But if i disconnect from the same cell phone and switch to my data instead and try the stream again it works. Go back on wifi again and does not work.

The only way i found to fix this issue is to close the svhost window by clicking kill server and then re-launching it and having the shoutcast re-connect.

I have opened ports on my router, which dont seem to be an issue
and the firewall on my laptop that is doing the broadcast is set to allow winamp.

any suggestions ?
westindianboyz is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump