Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13th September 2012, 12:02   #1
Silverstrike
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Pacemaker makes videos go out of sync...

Hello there!

I've created this thread, because I'd like to ask you for some advice regarding the Pacemaker plugin.

For a while now, I've been watching some videos on Winamp with the audio tempo shifted a little (it wasn't much), and everything was fine - both audio and video were in a perfect sync. I'm not joking - they really were.

However for the past two, three days I've been exeriencing some problems, mainly that the shifted audio goes out of sync with the video. I've tried everything: uninstalling useless codes, reinstalling Winamp, reinstalling Pacemaker and the like, and nothing.

Is there a way to fix this issue?

Or would you recommend getting a better plug-in? And if so, which one should I get (I've been using Chromotron but whenever I shifted the tempo, it had this weird, annoying "clicking" sound going every two seconds and I don't like the Nullsoft one :P).

Many thanks in advance!
Silverstrike is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
pacemaker, plug-ins, plugins, winamp

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump