Old 3rd August 2004, 23:27   #1
NecronZ
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Plug-ins

Okay....I've had problems with this for quite sometime and can't stand it. I have 7.1 speakers and I'm trying to get a plug-in that will use all the speakers. I've downloaded the A3D Output plug-in and it worked for sometime, but now it's not working. Plus I couldn't get access to the set-up for the plug-in, A3D. Can someone help me out? Currently when I try to use the A3D plug-in, when I try to start a file, nothing would play.
NecronZ is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2004, 23:59   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Some older DSP/Effect plug-in windows (boxes) don't display correctly with modern skins. Try switching to a classic. After that you might be able to switch back to a mod skin. The plug-in developer will have to update the plug-in for use with modern skins. Third party plug-ins are not supported on the forums, so please contact the developer for further assistance.

Also, you may be interested in reading the following thread from TSGH...

Multiple Speaker Output
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump