Old 22nd September 2004, 04:02   #1
7Dzero
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 7
hosting setup in DNAS

just wondering if someone can let me know how to setup my server in dnas. i have a host so do i set it as a relay or is there something else i have to do?
7Dzero is offline   Reply With Quote
Old 22nd September 2004, 04:18   #2
101
Major Dude
 
101's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Argentina
Posts: 828
Send a message via ICQ to 101
http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=187583

Scroll down till: How to Setup a Live Audio Stream

Words are very unnecessary, they can only do harm, so enjoy the silence - Depeche Mode
Firemonger Project: Help spread Firefox
101 is offline   Reply With Quote
Old 22nd September 2004, 04:20   #3
7Dzero
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 7
do you mean how to set up an internet radio station?
7Dzero is offline   Reply With Quote
Old 22nd September 2004, 04:27   #4
101
Major Dude
 
101's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Argentina
Posts: 828
Send a message via ICQ to 101
Yes, under the title "How to Setup a Live Audio Stream" Do you want to setup the DNAS server on an remote host?

Words are very unnecessary, they can only do harm, so enjoy the silence - Depeche Mode
Firemonger Project: Help spread Firefox
101 is offline   Reply With Quote
Old 22nd September 2004, 04:28   #5
7Dzero
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 7
yes i have a shoutcast host, so i need to set up the dnas on my server?
7Dzero is offline   Reply With Quote
Old 22nd September 2004, 04:47   #6
101
Major Dude
 
101's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Argentina
Posts: 828
Send a message via ICQ to 101
If by "shoutcast host" you mean you have a remote server where you can install and run the Shoutcast DNAS, well.. you have to upload it, install it and you're done. By 'host' I mean a machine where you could run the DNAS software.

Words are very unnecessary, they can only do harm, so enjoy the silence - Depeche Mode
Firemonger Project: Help spread Firefox
101 is offline   Reply With Quote
Old 22nd September 2004, 04:47   #7
7Dzero
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 7
im guessing i have to install the DNAS right on my host server, yes?
or can i relay or something?
7Dzero is offline   Reply With Quote
Old 22nd September 2004, 04:48   #8
7Dzero
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 7
ok i see what your saying now.

so theres no way to relay or anything?
7Dzero is offline   Reply With Quote
Old 22nd September 2004, 09:42   #9
Wavestreaming
Major Dude
 
Wavestreaming's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: United Kingdom
Posts: 1,563
Send a message via AIM to Wavestreaming Send a message via Yahoo to Wavestreaming
You can set it to relay from another DNAS yes, however if you want to stream live - you need to connect to it directly.
Wavestreaming is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump