Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 20th September 2007, 15:05   #1
heavydawson
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ireland
Posts: 25
Metadata not read on playlist addition, even though the option is specified

I have all of my music on an external hard-drive (connected by firewire not usb, though winamp shows usb)
When I search through it in media library, I often find that that metadata has not been read, and I have to play the file to have winamp read and correctly display the metadata. Simply adding an album to the playlist will not automatically display the correct metadata in the playlist. The files have to be played for this to happen.
Perhaps this is a configuration issue on my part, but I haven't changed the default settings of anything, and it's a clean install of Winamp on a clean install of Win XP Pro.
heavydawson is offline   Reply With Quote
Old 20th September 2007, 15:07   #2
heavydawson
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ireland
Posts: 25
Oops. Meant to post this in the 5.5 beta thread. Moderators, Feel free to move it there, and delete it from here.
heavydawson is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump