Old 3rd December 2003, 08:27   #321
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
Quote:
Originally posted by amano
But as I said, the fix is to come soon. I got the impression that DrO wants the shuffle logic to be done carefully.
transparent to winamp is what i intend to achieve which is taking a bit longer to get done since i want it to correctly handle moving backwards and all that.

@Stratyon: might be a bit tricky that one. i'll keep the idea in mind but i'm not going to commit to it either way at the moment since i think that would need a lot of work being done and might not even be fully possible with the existing playlist editor.

it's a good idea though, even i haven't thought of something like that. never say never and all that

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 4th December 2003, 23:40   #322
amano
Major Dude
 
amano's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: where the llamas come from!
Posts: 952
Quote:
Originally posted by DrO
...i'm having a break from the code for a few days while i work out what still needs to be done + i want to give a few more of the other plugins a bit of love...
Hi, back to JTFE again?

Congrats for being the member of the month december. I think, nobody else but you would have deserved this title!

and congrats to all posting in this thread. we are on page 9 already. and this thread is NOT filled with spam...

eeeee eeeeeee eeeee eeeee eeeee
8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 88
8eee8 8e 8 8 8eee8 8e 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8eee8
amano is offline   Reply With Quote
Old 5th December 2003, 03:37   #323
InvertedParadox
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 21
Any way to make the J menu access files in ANY playlist? In winamp 3 (not sure if this was a plugin, or built in), i could search for a file in all the playlists, and then it would load the playlist the file was in, and play that file. I realise this would be more difficult because only one playlist is loaded at a time, and it would require integration with the media library, but its a feature I loved in WA3.

Edit: I admit to not having read the whole thread, so my apologies if this has already come up
InvertedParadox is offline   Reply With Quote
Old 5th December 2003, 13:26   #324
Dipso
Senior Member
 
Dipso's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Norway
Posts: 379
Congrats on MotM, daz!

Very well deserved indeed.

Phear the headbanging llama!!!

http://dipso.deviantart.com <- Art, Graphics, Photography.
Dipso is offline   Reply With Quote
Old 5th December 2003, 15:56   #325
Mmusicman
Senior Member
 
Mmusicman's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Ft. Lauderdale, Fl
Posts: 142
Ditto's!!! Congrats DrO!

(Do we have a member of the year!? Got my vote!!!! The "JTFE" is certainly the plugin of the year!...in my book...)
Mmusicman is offline   Reply With Quote
Old 5th December 2003, 17:07   #326
GqSkrub
Major Dude
 
GqSkrub's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lancaster Pennsylvania
Posts: 897
Send a message via AIM to GqSkrub
DrO.. MEMBER OF THE YEAR!

No sig here folks.
GqSkrub is offline   Reply With Quote
Old 5th December 2003, 18:26   #327
Dipso
Senior Member
 
Dipso's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Norway
Posts: 379
One small request could you swap the "ctrl+click" and "click" functions for "manage playlist" and "view playlist"

Makes more sense, clicking to view it, and ctrl+clicking to edit/manage it. (aleast IMO), heh or you could make it an option

Phear the headbanging llama!!!

http://dipso.deviantart.com <- Art, Graphics, Photography.
Dipso is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2003, 01:58   #328
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,878
This is a message I received by e-mail from DrO
Quote:
From: Darren Owen
To: DJ Egg
Subject: Can't access the forums for a while
Date: Wed, 3 Dec 2003 16:07:41 -0000


Hi

Fingers crossed you check this account regularly.

Well the title says it all really. The company have put a block on the winamp site indefinitely so i'm not going to be able to get access to the forums for a while. I'm not to happy about it but i'm surprised they allowed the access for as long as it has been (not viewed as acceptable use and all that).

Anyway fingers crossed i should be back online in just over a week (just got a preliminary date of 9/12 for the line being connected). Until then i can be emailed if there are any issues with the plugins.

If possible could you put a post up to indicate this please.

Thanks
Daz
I have suggested to DrO that, if needs be, he emails any updates to me (for any of his plugins) and that I can post them here. I'm still waiting for a reply on that one though...

Just thought I'd let you all know

-Egg

ps. I would've let you all know sooner, but I've been away myself for a couple of days (some of you may have noticed that I've not posted much during this period) . . . only just got back a few hours ago (and was greeted by 1500 emails, hardly any of them were spam either)
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2003, 02:59   #329
Wetzel
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: Los Angeles
Posts: 32
Send a message via AIM to Wetzel Send a message via Yahoo to Wetzel
egg, thanks a lot for the update! that's really nice of you to pass that on from DrO, hopefully he'll be back on here pretty soon too.

Wetzel is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2003, 03:25   #330
Dipso
Senior Member
 
Dipso's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Norway
Posts: 379
*sigh* Coroporate BS is gonna get the best of us all

Phear the headbanging llama!!!

http://dipso.deviantart.com <- Art, Graphics, Photography.
Dipso is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2003, 12:35   #331
Mmusicman
Senior Member
 
Mmusicman's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Ft. Lauderdale, Fl
Posts: 142
Thanks Egg for the update!

Doesn't DrO company realize who they are dealing with!!!
Mmusicman is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2003, 13:55   #332
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
just got quick access to a machine. i'm hopefully back online properly as of tuesday night when all the small plugins will be getting updates (after i fully test them out).

Quote:
Coroporate BS is gonna get the best of us all
very true but i agreed to the terms when i changed job so not much i can do. was surprised it lasted for 5 weeks (not meant to use forums etc).

not much has been done on jtfe due to socialising and all that + i did my neck in so programming was not a good idea for a while.

will be back soon and i should be able to give more support/more frequent updates for things with the new setup at home, yay!

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2003, 19:38   #333
EnwTheGood
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 16
Send a message via ICQ to EnwTheGood Send a message via AIM to EnwTheGood
There's always a way to get around blocked internet access. There are so many loopholes out there, it's almost impossible to block them all. I'm actually in the process of making my own little webblocker loophole page in PHP. The current version is a 5-minute job I created during school for a teacher whose personal website was blocked. I'm working on a few regexes to update hyperlinks and forms to the loophole and a really spiffy script to download binary data (i.e. images) and display them without querying the blocked server. I hope that it'll be the premier loophole page at my school by the time I graduate (and can no longer be punished for it).

IM me if you want the link. Sorry for the OTness of this post.
EnwTheGood is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2003, 23:58   #334
amano
Major Dude
 
amano's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: where the llamas come from!
Posts: 952
hmm. DrO could lose his job if doing so. that's not worth keeping us up to date every day.

Let's just wait for his internet access at home.

eeeee eeeeeee eeeee eeeee eeeee
8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 88
8eee8 8e 8 8 8eee8 8e 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8eee8
amano is offline   Reply With Quote
Old 7th December 2003, 14:52   #335
Dipso
Senior Member
 
Dipso's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Norway
Posts: 379
Yea... He was already pushing it when he used it despite agreeing not to, circumventing the block is sure as hell not gonna please the employers

Phear the headbanging llama!!!

http://dipso.deviantart.com <- Art, Graphics, Photography.
Dipso is offline   Reply With Quote
Old 7th December 2003, 14:56   #336
Chris Diack
Senior Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: New Zealand
Posts: 124
My thoughts are, what can we do to help Darrens situation??

Chris
Chris Diack is offline   Reply With Quote
Old 7th December 2003, 15:12   #337
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
woot, my password still works for the machines at the second job though will have to keep the use of it brief
(basically i do weekend work for the sister company of the company that i used to work for and their systems are the same - just needed to know what the server domain was - bit of a fiddle that one)

Quote:
There's always a way to get around blocked internet access.
true but i'm not going to risk it, just not a good idea.

Quote:
what can we do to help Darrens situation
just hope the modem turns up on time and the line is connected when it's meant to

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 7th December 2003, 16:07   #338
sanosuke
Major Dude
 
sanosuke's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Singapore
Posts: 1,891
[offtopic]
Just wondering Darren...what kind of modem are they going to give you?[/offtopic]

Big-assed signature deleted by errr.. whats his name again??
sanosuke is offline   Reply With Quote
Old 7th December 2003, 16:51   #339
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
off topic link
i know it's from the evil ones but i don't want a software based card (not ideal with my old machine and that was what i could find)

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 8th December 2003, 02:20   #340
WHEREamI
Major Dude
 
Join Date: Jul 2002
Location: Wasabidev
Posts: 606
[more off topic] they don't give you dsl service for your home at your work?? c'mon! don't they want you to work from home too, when their not paying you? hehe. [/more]

~WHEREamI
WHEREamI is offline   Reply With Quote
Old 8th December 2003, 12:11   #341
Sammy20
Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 54
Does anyone have a link to the previous build? 0.92a has this annoying bug thats just too hard to explain without posting a pic of it. Which I cant do right now.

edit: eh nevermind. Just re-downloaded, and now the bugs gone. Wierd.
Sammy20 is offline   Reply With Quote
Old 8th December 2003, 12:22   #342
Sammy20
Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 54
One Request for this plugin.

For the 'Restore the last search when opening the dialog' could you make so that the previous search is pre-highlighted so you can just type, and the text is over written.
Sammy20 is offline   Reply With Quote
Old 9th December 2003, 05:16   #343
Paparazzi
Senior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 358
Quote:
Originally posted by Sammy20
For the 'Restore the last search when opening the dialog' could you make so that the previous search is pre-highlighted so you can just type, and the text is over written.
Makes Sense!
Paparazzi is offline   Reply With Quote
Old 9th December 2003, 15:33   #344
Rudel
Junior Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: GRONINGEN !!
Posts: 14
Hey DrO, i've got another suggestion for the JTFE-plugin for te playlist.
Would it be possible to create an option "Move current playing above selected"? Easy when you're playing a song, and want to play a complete album in the playlist directly after that song, so you don't need to enqueue the whole album after playing and disrupt the whole playlist-order.
Well, I hope you can fix something like that.

Last edited by Rudel; 9th December 2003 at 17:43.
Rudel is offline   Reply With Quote
Old 9th December 2003, 16:40   #345
GqSkrub
Major Dude
 
GqSkrub's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lancaster Pennsylvania
Posts: 897
Send a message via AIM to GqSkrub
nine pages... who woulda thunk it......

No sig here folks.
GqSkrub is offline   Reply With Quote
Old 10th December 2003, 20:12   #346
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
Quote:
nine pages... who woulda thunk it......
you're not the only one

@WHEREamI: rotflmao

@Sammy20: welcome to the 'you're suggestion is added' club i'll add that in for the next build.


hello people, i'm back, yay!!
there's not been much done on jtfe but that will change soon (two weeks constant on it meant i needed a break from the code) but that will change soon.

let the fun begin...

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 10th December 2003, 20:21   #347
amano
Major Dude
 
amano's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: where the llamas come from!
Posts: 952
Hurray, let's improve the master plugin!

eeeee eeeeeee eeeee eeeee eeeee
8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 88
8eee8 8e 8 8 8eee8 8e 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8eee8
amano is offline   Reply With Quote
Old 10th December 2003, 20:26   #348
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
DrO is offline   Reply With Quote
Old 10th December 2003, 20:51   #349
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,878
Welcome back DrO
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 10th December 2003, 21:00   #350
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
thanks, good to be back

also a big thank you to you for the help over the last week or so

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 10th December 2003, 23:35   #351
Dipso
Senior Member
 
Dipso's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Norway
Posts: 379
Wellcome back drO. Missed you


<repeating myself because i got burried>

One small request could you swap the "ctrl+click" and "click" functions for "manage playlist" and "view playlist"

(When you click on the "Top of queue:" field)

Makes more sense, clicking to view it, and ctrl+clicking to edit/manage it. (aleast IMO), heh or you could make it an option

</repeating myself because i got burried>

...or how about rightclick for view, left click for edit, even more handy.

Phear the headbanging llama!!!

http://dipso.deviantart.com <- Art, Graphics, Photography.
Dipso is offline   Reply With Quote
Old 10th December 2003, 23:49   #352
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
it's good to be back

how about an option on all three modes maybe?

have to admit that feature was added in about an hour before i uploaded that version so it was likely to be changed anyway.

also i would have found you're suggestion - i'm still going through over a week of posts at the moment so it'll be a day or so before i'm fully up to speed.

(p.s. love the avatar Dipso)

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 11th December 2003, 00:59   #353
WHEREamI
Major Dude
 
Join Date: Jul 2002
Location: Wasabidev
Posts: 606
i got it! click to edit, view can be done in a giant tool tip on mouse over. that'd be badass.

~WHEREamI
WHEREamI is offline   Reply With Quote
Old 11th December 2003, 02:03   #354
jro
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Miramichi, New Brunswick, Canada
Posts: 8
I'm running winamp 2.91 on windows XP. Versions 9i or 92a work, but it freezes the controls on winamp. I can't even close the program without doing ctrl+alt+del. The only version that will work without freezing winamp is version 8m.

Any ideas?

Really like the idea of this plug in. Keep up the good work!
jro is offline   Reply With Quote
Old 11th December 2003, 02:05   #355
amano
Major Dude
 
amano's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: where the llamas come from!
Posts: 952
Try a clean winamp install. Maybe some other plugin is interferring?

eeeee eeeeeee eeeee eeeee eeeee
8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 88
8eee8 8e 8 8 8eee8 8e 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8eee8
amano is offline   Reply With Quote
Old 11th December 2003, 02:32   #356
Nunzio390
Nugatory Aluminator
Look it up

 
Nunzio390's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Tharsis Ridge (Martian lowlands)
Posts: 8,588
Send a message via AIM to Nunzio390 Send a message via Yahoo to Nunzio390
jro...

I'm curious to know why you are still using Winamp v2.91 instead of Winamp 5.0. Have you even tried 5.0 yet? In any event, as soon as Winamp 5.0 replaces Winamp3 as "the main download" at Winamp.com (will happen very soon now), if anyone posts questions in the forums concerning Winamp 2.x or Winamp3, they will be told to upgrade to 5.x. Winamp 2.xx and Winamp3 will no longer be supported. I suggest that you upgrade your 2.91 to 5.0 now, to start getting used to it.

But then again... that's your choice really

Don't email or PM me concerning Winamp. Instead, either start a NEW TOPIC or post a REPLY in the appropriate thread in these forums. This will also benefit others who may have a similar question or problem. But before posting, please first Search the forums and read all FAQs and all Sticky threads.

ORB Remote Broadcast

[ Automated Jukebox | Nunzio's Home | Wacky Videos | Solve the Prunella Puzzle! ]
[ LINE RIDER! | My Resume | Virtual Chess | Composite Sketch | My Niece's Band ]
[ Plugins by Joonas | DrO's Winamp Plugins and Extras | K-Jöfol ]
Nunzio390 is offline   Reply With Quote
Old 11th December 2003, 22:31   #357
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
Quote:
Originally posted by WHEREamI
i got it! click to edit, view can be done in a giant tool tip on mouse over. that'd be badass.
you've been spending too much time in front of you're machine i think

@jro: i'm not sure what could be happening since off XP systems seem to be working fine from what i can see.

what plugins have you got installed? why is it that XP causes me hassle (i've tested it on 2k under 2.91 and the two OSes should be similar enough - not so as it seems )

@Nunzio390: nothing wrong with 2.9x until last week that was my main version but i needed to swap to make plugin testing easier. also from my view point where i can i'll support older versions of the player for those who don't want to upgrade (where it's possible).

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 11th December 2003, 23:13   #358
Nunzio390
Nugatory Aluminator
Look it up

 
Nunzio390's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Tharsis Ridge (Martian lowlands)
Posts: 8,588
Send a message via AIM to Nunzio390 Send a message via Yahoo to Nunzio390
Quote:
@Nunzio390: nothing wrong with 2.9x until last week that was my main version but i needed to swap to make plugin testing easier. also from my view point where i can i'll support older versions of the player for those who don't want to upgrade (where it's possible).
Darren... no. LOL! My above post was meant for first-time forums poster jro (see a few posts above), and not for DrO
Nunzio390 is offline   Reply With Quote
Old 11th December 2003, 23:17   #359
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
I knew it was aimed at jro (noticed the similar name as well ) but it applied as well

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 11th December 2003, 23:43   #360
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,878
Quote:
Originally posted by DrO
also from my view point where i can i'll support older versions of the player for those who don't want to upgrade (where it's possible).
2.x won't be supported on these forums once 5.0F is released. We'll just be telling people to upgrade and run in classic skin mode, which is equivalent to having eg. 2.99 installed.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump