Old 5th September 2007, 23:05   #1
n0name
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Problem with video.

Hy,

I have some problems with video. When I want to watch some video stream in ShoutcastTV sometimes or in most of cases i can, but in some cases in streams like this I hear only sound and voices: http://85.17.187.149:8110;stream.nsv
I couldn't get video to work. I have DivX,Xvid,ffdshow codecs installed and winamp v5.35. What could be wrong? Pls help me.

tnx in advance
n0name is offline   Reply With Quote
Old 5th September 2007, 23:08   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
http://forums.winamp.com/showthread....79#post2041779
http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=276918

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Old 5th September 2007, 23:37   #3
n0name
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Thank you werry werry much, I was looking in wrong direction
When i was copied nsvdec_x264.dll in winamp plug-in dir, it was immediately start working.
Sorry because I was opening a new thread for a problem that was already described. If admin wish can delete this post.

thanx again
by
n0name is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump