Old 23rd March 2001, 00:45   #1
Tadashii
Banned
 
Join Date: Mar 2001
Location: Ban Hell
Posts: 87
Hi everyone.
There are many plugins out there that allow winamp to play videos. but it uses Windows media player engine.. and since version 5, windows media player does NOT play Real video files...
Can someone tell me how to get my Windows media player play Real videos ? maybe with a codec ?
Sayounara !
Tadashii is offline   Reply With Quote
Old 23rd March 2001, 08:55   #2
A Plugin Developer
Senior Member
 
A Plugin Developer's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: Home
Posts: 269
Get this plugin to play Real videos:
http://wwwpop.hypermart.net/plugin/welcome.html
A Plugin Developer is offline   Reply With Quote
Old 24th March 2001, 13:50   #3
Tadashii
Banned
 
Join Date: Mar 2001
Location: Ban Hell
Posts: 87
Thnaks

This plugin is great !
I hope the bugs will be fixed soon !
Tadashii is offline   Reply With Quote
Old 24th March 2001, 23:07   #4
A Plugin Developer
Senior Member
 
A Plugin Developer's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: Home
Posts: 269
Re: Thnaks

Quote:
Originally posted by Tadashii
I hope the bugs will be fixed soon !
What bugs? Please elaborate. I've been listening via Tara's plugin to Spinner.com all night w/o any problems.
A Plugin Developer is offline   Reply With Quote
Old 25th March 2001, 12:09   #5
Tadashii
Banned
 
Join Date: Mar 2001
Location: Ban Hell
Posts: 87
"what bugs?" - Tons of bugs

Quote:
Originally posted by A Plugin Developer
Quote:
Originally posted by Tadashii
I hope the bugs will be fixed soon !
What bugs? Please elaborate. I've been listening via Tara's plugin to Spinner.com all night w/o any problems.
Well, I've sent an email to the developpers who ade this plugin already but I can tell you again some of the big bugs I found:
The video window doesn't fit to very smal size videos.

When playing MPEG's:
it uses Real video engine instead of windows media player. it cuts a couples of seconds at the end.
we can't adjust the volume from winamp
it doesn't use winamp's sound processor
can't adjust speed

It would be cool if it could remember the size and position of the video window, it's really anoying to resize it all the time..

are these enough bugs for you , I'm I forgot to report others of them...
Tadashii is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump