Old 18th February 2004, 15:08   #1
John_Shumate
Senior Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Philadelphia, PA USA
Posts: 386
Send a message via AIM to John_Shumate
Does anyone use Live365?

Does anyone use Live365?

Also, can ya use Live365 with SHOUTcast?

Sincerely,

John Shumate - Owner of High Tech Entertainment
John_Shumate is offline   Reply With Quote
Old 18th February 2004, 15:14   #2
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108
Some folks do.

http://www.live365.com -> help -> Broadcasting -> How do I broadcast? -> How to Broadcast -> Third-party tools

FesterHead is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump