Old 31st May 2004, 21:46   #1
Energy3750
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 7
Send a message via AIM to Energy3750
Soundcard input? PLZ HELP

Hey ppl, i got a big bad problem. I want to Mix my songs with Traktor DJ Studio. i started winamp and selected the soundcard input and stoped playing files in winamp. workx fine. After fomat C: I reinstalled Win98 SE with all drivers and all programms. Now i tryed to select Soundcard Input in Shoutcast DSP Plugin again and whole winamp freezes. what is this? have tryed the saerch function but haven´t find anything
My system:
P4 1700 MhZ
512 MB RAM
80 GB HDD
Soundblaster Audigy Player

PLZ HELP ME!
Thx
Energy3750 is offline   Reply With Quote
Old 31st May 2004, 21:54   #2
djmastermind
Forum King
 
djmastermind's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Houston, TX
Posts: 6,811
First things first, try updating your soundcard drivers.

-- Michael
djmastermind is offline   Reply With Quote
Old 31st May 2004, 21:56   #3
Energy3750
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 7
Send a message via AIM to Energy3750
im just wondering, because it workx fine with same drivers before i formated the HDD
Energy3750 is offline   Reply With Quote
Old 31st May 2004, 22:24   #4
Energy3750
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 7
Send a message via AIM to Energy3750
i found no new drivers for my soundcard.....i try reinstalling the sound card tomorrow. plz help me what i cant don instead of reinstalling soundcard?! sry 4 my bad english, im german :]
THX
Energy3750 is offline   Reply With Quote
Old 1st June 2004, 05:57   #5
Energy3750
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 7
Send a message via AIM to Energy3750
I made an screenshot of my shoutcast DSP plugin, that u know what i mean.
By clicking Soundcard Input (u see it in the picture) whole winamp freezes.
What to do?
Attached Images
File Type: jpg neu bitmap.jpg (22.1 KB, 165 views)
Energy3750 is offline   Reply With Quote
Old 2nd June 2004, 19:20   #6
Energy3750
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 7
Send a message via AIM to Energy3750
now i installed Windows 2000.
But it didn´t work (((

PLZ HELP ME!!!!!!!!!
Energy3750 is offline   Reply With Quote
Old 3rd June 2004, 19:12   #7
jackherer
Major Dude
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 942
I got this once when i tried to do this, but the second time it worked fine. The problem i had then was that when the input was set to soundcard it broadcast both the output from tractor and the monitor, so the listeners could hear what was in my headphones as well as what they should have been hearing, it sounded like i was just the worlds worst DJ. You might want to bear this in mind before trying too hard to get winamp to work.


Do not PM me for tech support !
jackherer is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump