Old 14th March 2007, 19:28   #1
archerkill30
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
ventrilo

Hey I have a question about my radio station Is there a way to set up the soundcard impute with my vent channel?
archerkill30 is offline   Reply With Quote
Old 14th March 2007, 19:46   #2
fc*uk
Moderator
 
fc*uk's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Atlantic Beach
Posts: 8,140
not too sure what you mean, but it sounds like you want to broadcast a sound source outside of winamp through winamp.

Just set the dsp to soundcard input and set your mixer for your soundcard to what you hear.
fc*uk is offline   Reply With Quote
Old 14th March 2007, 21:13   #3
archerkill30
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
How do i set it to what i hear
archerkill30 is offline   Reply With Quote
Old 14th March 2007, 21:24   #4
tuckerm
Forum Emo
 
tuckerm's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 8,365
It's in the DSP
tuckerm is offline   Reply With Quote
Old 14th March 2007, 21:43   #5
fc*uk
Moderator
 
fc*uk's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Atlantic Beach
Posts: 8,140
http://www.streamsolutions.co.uk/fla...als/Decks_mic/
fc*uk is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump