Old 28th January 2007, 05:31   #1
stinkysox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 8
posbar is screwed up

So, I've got my main.bmp worked out, and now my pos bar doesn't want to cooperate. I downloaded the base skin and made all of the pixels line up with the original, but I still have a missing line on the right when the song is just playing...changing positions works just fine. Attached the .bmp if anyone wants to take a look..thanks.
stinkysox is offline   Reply With Quote
Old 28th January 2007, 06:45   #2
Namelessv1
Forum King
 
Namelessv1's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 4,757
I don't see a .bmp attached.
Namelessv1 is offline   Reply With Quote
Old 28th January 2007, 09:09   #3
Kenny D.
Senior Member
 
Kenny D.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: SC
Posts: 447
You will probably find Skinner Atlas more helpful to work with than the "Base skin".

My post about making a main mask in a previous thread might also help you zero in on the posbar, etc.

http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=259150

If you need more help try to get a pic attached so we can see what the prob is.


coolkenny - "You don`t waste time ; Time wastes you"

LEAPIN LIZARDS | PHASE - B |
Swampy | ULTRA
Kenny D. is offline   Reply With Quote
Old 28th January 2007, 20:51   #4
stinkysox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 8


not sure why it got changed to a .png, but here it is.
stinkysox is offline   Reply With Quote
Old 28th January 2007, 23:06   #5
Kenny D.
Senior Member
 
Kenny D.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: SC
Posts: 447
Think I see your mistake. The red line in the attached png is dead space or border. Anything you paint there will not show up in the application. The button and pressed button are 29 pixels wide, each and go one on each side of the border(red line).
Attached Images
File Type: png posbar_buttons_.png (614 Bytes, 352 views)

coolkenny - "You don`t waste time ; Time wastes you"

LEAPIN LIZARDS | PHASE - B |
Swampy | ULTRA
Kenny D. is offline   Reply With Quote
Old 28th January 2007, 23:10   #6
stinkysox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 8
beautiful thanks kenny
stinkysox is offline   Reply With Quote
Old 30th January 2007, 01:12   #7
stinkysox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 8
more issues here, now with the titlebar.bmp.. hoping this attachment works.
Attached Images
File Type: bmp titlebar.bmp (87.7 KB, 355 views)
stinkysox is offline   Reply With Quote
Old 30th January 2007, 01:14   #8
stinkysox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 8
screenshot of what it's doing
Attached Images
File Type: bmp msnampscreenshot.bmp (93.9 KB, 392 views)
stinkysox is offline   Reply With Quote
Old 30th January 2007, 03:59   #9
rainintheface5
Senior Member
 
rainintheface5's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 109
i don't see what's wrong, maybe the lost gradient on the right, but that's part of main.bmp or whatever that is

-
rainintheface5 is offline   Reply With Quote
Old 30th January 2007, 23:59   #10
stinkysox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 8
there's supposed to be a box around the specgraph, but it's being cut off for some reason.
stinkysox is offline   Reply With Quote
Old 31st January 2007, 00:15   #11
rainintheface5
Senior Member
 
rainintheface5's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 109
spec and time and clutterbar?
then that would be in the titlebar.bmp thing and you'd ned to add the box to the clutterbar on the far right

just spec?
then move the box a little, maybe move the top and right parts one pixel away from the spec and adjust

-
rainintheface5 is offline   Reply With Quote
Old 31st January 2007, 00:20   #12
rainintheface5
Senior Member
 
rainintheface5's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 109
forgot the attachment, highlighted some trouble areas in red too
Attached Images
File Type: bmp msnampscreenshot[1].bmp (93.8 KB, 373 views)

-
rainintheface5 is offline   Reply With Quote
Old 31st January 2007, 01:06   #13
stinkysox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 8
The one with the OAIDV...will play around with it and see what happens..
stinkysox is offline   Reply With Quote
Old 31st January 2007, 01:06   #14
Kenny D.
Senior Member
 
Kenny D.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: SC
Posts: 447
Here`s a pic showing where the (outside) borders should be in GREEN. The box goes left 2 pixels.

EDIT; Attachment renamed correctly!
Attached Images
File Type: gif msnamp_ss.gif (7.0 KB, 369 views)

coolkenny - "You don`t waste time ; Time wastes you"

LEAPIN LIZARDS | PHASE - B |
Swampy | ULTRA

Last edited by Kenny D.; 31st January 2007 at 03:41.
Kenny D. is offline   Reply With Quote
Old 31st January 2007, 01:40   #15
stinkysox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 8
Now THAT'S! useful Thanks again Kenny.
stinkysox is offline   Reply With Quote
Old 31st January 2007, 02:31   #16
rainintheface5
Senior Member
 
rainintheface5's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 109
kenny, whats up with the name of the attachment?

-
rainintheface5 is offline   Reply With Quote
Old 31st January 2007, 03:31   #17
Kenny D.
Senior Member
 
Kenny D.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: SC
Posts: 447
rainintheface5,

LOL, Sorry about that! I had all my teeth out today and am on pain meds. Guess that`s why I did that or either I am just plain dumb!

I prefer the former.


coolkenny - "You don`t waste time ; Time wastes you"

LEAPIN LIZARDS | PHASE - B |
Swampy | ULTRA
Kenny D. is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Skinning and Design > Classic Skins

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump