Old 7th February 2011, 03:26   #1
Ketol
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2
Tab missing

I accidentally hit remove the visualization tab on my skin. Now on any skin (cpro skins) I load, it is missing. how can I restore it?
Also, I can NEVER get a visualization to activate in the window (tab?) but it always opens a new independent window. That is not what I want, I want to see it within winamp..but first I need to get my vis. tabs back. Please help!
Ketol is offline   Reply With Quote
Old 7th February 2011, 15:25   #2
pjn123
Major Dude
 
pjn123's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: /\/¯¯¯¯¯\/\ , South-Africa
Posts: 1,030
Menu >> Visualization >> Start/Stop plugin

This will show your vis tab again. Now with the vis tab visible, just right click and remove the hide checkmark.

If your visualizer doesn't show in the skin, theres something wrong (obviously ). Are you using Milkdrop or AVS? Or maybe something else? I know Milkdrop have an option (Settings > Milkdrop > Comman Settings > Integrate in winamp skin).

ClassicPro© v2.01 : This plugin allows you to use cPro skins in Winamp. ClassicPro skins are all SUI skins and loads very quickly. ClassicPro skins is even easier to skin than Winamp Classic skins. A new layout have been added since version 2.
Download ClassicPro© ==== cPro Skins ==== ClassicPro© Homepage ==== SC Forums
pjn123 is offline   Reply With Quote
Old 7th February 2011, 16:11   #3
Ketol
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2
Thank you pjn. If I go to vis > start/stop plugin, my tab doesn't show still. I deleted/removed it on accident. Now any cpro skin, it won't show up on.

I do have Milkdrop, as well as milkdrop 2, and another one or two. None of them (from day one) show in the skin. They all open an independent window to show in. I started having all these probs after upgrading. Grrr. I wish I hadn't..I have other issues too, but they are not huge and I guess I'll have to live with them. But the vis. stuff is driving me nuts. I remember having the vis going in the winamp itself in one of the 'drawers'. Just frustrated. I hate change. LOL takes forever to get things just so..then it's all gone!
Ketol is offline   Reply With Quote
Old 7th February 2011, 17:45   #4
pjn123
Major Dude
 
pjn123's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: /\/¯¯¯¯¯\/\ , South-Africa
Posts: 1,030
Maybe try to delete this directory:

%appdata%/winamp

Your settings will be back to default now and everything should show right. If you want you can maybe just delete the winamp.ini and studio.xnf file and then you wont loose your ML (try it and if it dont work delete the folder. The above should be done with Winamp closed.

ClassicPro© v2.01 : This plugin allows you to use cPro skins in Winamp. ClassicPro skins are all SUI skins and loads very quickly. ClassicPro skins is even easier to skin than Winamp Classic skins. A new layout have been added since version 2.
Download ClassicPro© ==== cPro Skins ==== ClassicPro© Homepage ==== SC Forums
pjn123 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Skinning and Design > Modern Skins

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump