Old 13th July 2003, 21:27   #1
Phaze1987
Major Dude
 
Phaze1987's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Lula The Sexy Empire
Posts: 916
Send a message via ICQ to Phaze1987 Send a message via AIM to Phaze1987 Send a message via Yahoo to Phaze1987
Thumbs down Weird problem

I searched the forums for this problem but i havent found anything,so i`ll ask you guys.Why does Winamp close sometimes when i press Y or U to go to the next/previous preset ? I dont think it has something to do with what kind of preset (heavily or weak coded) is next/previous because it happened with a different ones.What could it be ?
Phaze1987 is offline   Reply With Quote
Old 13th July 2003, 22:50   #2
dirkdeftly
Forum King
 
dirkdeftly's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Cydonia, Mars
Posts: 2,651
Send a message via AIM to dirkdeftly
nooooooo idea...is it seemingly random, or does it happen with specific presets all the time?

"guilt is the cause of more disauders
than history's most obscene marorders" --E. E. Cummings
dirkdeftly is offline   Reply With Quote
Old 13th July 2003, 23:20   #3
Phaze1987
Major Dude
 
Phaze1987's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Lula The Sexy Empire
Posts: 916
Send a message via ICQ to Phaze1987 Send a message via AIM to Phaze1987 Send a message via Yahoo to Phaze1987
Totally random.AND its winamp 2.92,not 3!
Phaze1987 is offline   Reply With Quote
Old 14th July 2003, 02:22   #4
mikm
Major Dude
 
mikm's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: somewhere else
Posts: 1,288
Do you have transitions? Prebuffer?

powered by C₈H₁₀N₄O₂
mikm is offline   Reply With Quote
Old 14th July 2003, 04:15   #5
S-uper_T-oast
Forum King
 
S-uper_T-oast's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Fnord?!
Posts: 2,657
Same thing happens to me too, but it seems to happen more often when I'm listening to a CD.
S-uper_T-oast is offline   Reply With Quote
Old 14th July 2003, 08:00   #6
dirkdeftly
Forum King
 
dirkdeftly's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Cydonia, Mars
Posts: 2,651
Send a message via AIM to dirkdeftly
you're using avs 2.5, right?

"guilt is the cause of more disauders
than history's most obscene marorders" --E. E. Cummings
dirkdeftly is offline   Reply With Quote
Old 14th July 2003, 16:23   #7
Mr_007
Banned
 
Mr_007's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 2,838
Winamp 2.95 isnt final version.
And not related final version!
Mr_007 is offline   Reply With Quote
Old 14th July 2003, 18:25   #8
Phaze1987
Major Dude
 
Phaze1987's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Lula The Sexy Empire
Posts: 916
Send a message via ICQ to Phaze1987 Send a message via AIM to Phaze1987 Send a message via Yahoo to Phaze1987
Yeap,avs 2.5,everything updated.Nothing of that enabled michael.I believe this is a random behaviour from winamp or maybe there is smth in AVS`s code that bothers the program from time to time...
Phaze1987 is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2003, 22:41   #9
WHCode RED
Registered User
 
WHCode RED's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: My Computer! Posts: 257874
Posts: 69
yes it occasionally happens to me too and seems auffully random.. hopeing for fix
WHCode RED is offline   Reply With Quote
Old 7th August 2003, 21:57   #10
HarsH
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: halfway between the gutter and the stars
Posts: 79
Send a message via AIM to HarsH
happens to me too. also happens occationally when writing (or inserting) big movements, dynamovs and ssc's. also hoping for fix
HarsH is offline   Reply With Quote
Old 9th August 2003, 22:53   #11
Deamon
Major Dude
 
Deamon's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Arnhem, the Netherlands
Posts: 927
You can wait long for a fix, bet by that time your hair turned grey already

.:HyperNation @ winamp:. .:DeviantArt:.
Thermal is now available for download at DeviantArt.
Deamon is offline   Reply With Quote
Old 10th August 2003, 07:34   #12
Zevensoft
Major Dude
 
Zevensoft's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Ballarat, Australia
Posts: 529
It's nullsofts method of forcing you to update to 2.6.1, much like what microsoft would do with Windows XP.


1 | 2 | 3 | 4 | 3W | 4WW
Zevensoft is offline   Reply With Quote
Old 10th August 2003, 14:28   #13
sidd
Major Dude
 
sidd's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Australia
Posts: 1,353
Well, thats weird.
This used to happen to me all the time, like one in about 10 times i press Y/U/spacebar.
That was on my old PC, since i got my new one it hasnt happened once.
Performance wise, these two PC's were practically identical.
sidd is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > AVS > AVS Troubleshooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump