Old 21st January 2003, 00:08   #1
Wayneiford
Junior Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3
Why won't it work

I have downloaded and installed Winamp3 unfortunately I can not get the thing to play any selected music stations. I have uninstalled and reinstalled and the only thing that plays is the demo upon installation
Wayneiford is offline  
Old 21st January 2003, 02:46   #2
Nunzio390
Nugatory Aluminator
Look it up

 
Nunzio390's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Tharsis Ridge (Martian lowlands)
Posts: 8,588
Send a message via AIM to Nunzio390 Send a message via Yahoo to Nunzio390
Press CTRL+P to bring up preferences window
System > Media
Under Preferred Media, select PLS (SHOUTcast playlist extension)
To the right of that, under "Protect Associations", make sure that "Register types on Winamp start" and "Maintain media type settings" are both checked off

Press CTRL+P to again bring up preferences window
Internet > HTTP Reader
Under HTTP seeking settings, make sure "Allow seeking on files over HTTP" is checked

Also, see my response in this thread > Not connecting to the internet

Don't email or PM me concerning Winamp. Instead, either start a NEW TOPIC or post a REPLY in the appropriate thread in these forums. This will also benefit others who may have a similar question or problem. But before posting, please first Search the forums and read all FAQs and all Sticky threads.

ORB Remote Broadcast

[ Automated Jukebox | Nunzio's Home | Wacky Videos | Solve the Prunella Puzzle! ]
[ LINE RIDER! | My Resume | Virtual Chess | Composite Sketch | My Niece's Band ]
[ Plugins by Joonas | DrO's Winamp Plugins and Extras | K-Jöfol ]
Nunzio390 is offline  
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp3 > Winamp3 Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump