Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25th February 2007, 00:10   #1
FallenTabris
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 17
Send a message via AIM to FallenTabris
Yet again, trying to make Winamp display Japanese characters.

Currently I'm using 5.33 lite. Through a full uninstall and reinstall I got winamp to actually recognize the japanese characters in the ID3 tag field (great success!), but it still doesn't recognize them in the tracklist field. only, instead of showing up as question marks as it used to, it shows up as vertical bars. So that's a step above where I was before, but I still want them to display properly.

Does this not work for lite at all? Do I have to be using a modern skin (ugh) for this support)?
FallenTabris is offline   Reply With Quote
Old 25th February 2007, 00:40   #2
FallenTabris
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 17
Send a message via AIM to FallenTabris
well, I'm using a modern skin now, and just like before, it displays in the tag window but not the playlist.

it boggles me how they added unicode support without really adding unicode support.

Last edited by FallenTabris; 25th February 2007 at 01:01.
FallenTabris is offline   Reply With Quote
Old 1st March 2007, 14:00   #3
FallenTabris
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 17
Send a message via AIM to FallenTabris
Apparently people no longer care about this, either.
FallenTabris is offline   Reply With Quote
Old 1st March 2007, 14:29   #4
Benski
Ben Allison
Former Winamp Developer
 
Benski's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,057
Seeing vertical bars or boxes means that the font isn't working. Have you installed the Windows East Asian language & fonts pack?
Benski is offline   Reply With Quote
Old 1st March 2007, 15:25   #5
FallenTabris
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 17
Send a message via AIM to FallenTabris
I have the windows support for the language. Windows supports it fine. I just want winamp to be able to show the characters instead of a series of question marks or gibberish (japanese ID3 tag input no longer works). I don't want to have to go download the japanese windows IME and switch my freaking input type to japanese just to be able to see the characters. This is annoying as hell.
FallenTabris is offline   Reply With Quote
Old 1st March 2007, 15:34   #6
FallenTabris
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 17
Send a message via AIM to FallenTabris
finally found what you have to do to make it work.

http://mullemeck.serveftp.org/jps_be...pic.php?t=4926

have to change all font settings to tahoma. I wish someone told me that months ago. :/
FallenTabris is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump