Old 5th June 2012, 14:54   #1
Night Fury
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Windows 7 libraries

Windows Media Player has "Play" button in the libraries, but Winamp can't play music there, even if I try to open it with Winamp's "Open Folder"
How could I get to work that one?
Night Fury is offline   Reply With Quote
Old 8th June 2012, 11:50   #2
Night Fury
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
up
Night Fury is offline   Reply With Quote
Old 8th June 2012, 13:06   #3
Aminifu
Forum King
 
Aminifu's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Chicago, IL
Posts: 4,624
Within the media library select one or more tracks that you want to play, then right-click on the selection. Play is at the top of the context menu.

Try right-clicking all around WA, the context menus are very helpful for all kinds of stuff.

You can even use WA preferences to setup context menus for Windows explorer. I also suggest you take a look through DrO's plug-ins. They add or enhance WA features.

http://nunzioweb.com/daz/plugins.html

Winamp Pro 5.666.3516 fully-patched - Komodo X Touchscreen by Victhor skin
Windows 10 Home 64-bit desktop - Logitech Z906 5.1 speaker system
Aminifu is offline   Reply With Quote
Old 8th June 2012, 21:23   #4
Night Fury
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Hm, it suddenly started working and instead of WMP's button there appeared Winamp's "Play"
Strange, but I didn't did a thing. Thx anyway
Night Fury is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
library, windows

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump