Old 4th July 2004, 01:53   #1
Garts
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
Any way to get displays to start automatically?

Hi all, just started using this plugin and loving it.

Quick question, is there any way to have any of the displays (song name, time, fps, etc.) be on when the visualization starts? Slight hassle to press the F2, F3 (twice) and F4 every time. Are there lines for this in the .ini file that I perhaps can't find?

Many thanks.
Garts is offline   Reply With Quote
Old 6th July 2004, 11:27   #2
Rovastar
Moderator
 
Join Date: Jun 2001
Location: London, England
Posts: 3,632
Send a message via AIM to Rovastar
The ini files are missing from the WInamp install now for some stupid reason.

Downlaod v1.04 from here

www.milkdrop.co.uk

"Rules are for the guidance of wisemen and the obedience of fools"

Visuals - Morphyre www.Morphyre.com
Rovastar is offline   Reply With Quote
Old 7th July 2004, 23:12   #3
Garts
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
Well, that was simple. Thanks for the help. Got another question now however.

I usually start Milkdrop in windowed mode. But upon installing the plugin seperate from winamp (to solve my missing .ini lines problem), I've discoverd that I've lost the "fullscreen" and "info" buttons at the bottem of the visualization window. They are still present if I run AVS windowed. Any Ideas?
Garts is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2004, 09:35   #4
Rovastar
Moderator
 
Join Date: Jun 2001
Location: London, England
Posts: 3,632
Send a message via AIM to Rovastar
Oh yeah the problem is that those are availble in verison 1.04b of MilkDrop and that is only distrubted with Winamp.com

I would suggest you install winamp to another location and copy save a copy of teh milkdrop run file the "dll"

vis_milk.dll is what you are looking for this is the version with all te integrated wndows.

SHould have mentioned that before. SOrry.

"Rules are for the guidance of wisemen and the obedience of fools"

Visuals - Morphyre www.Morphyre.com
Rovastar is offline   Reply With Quote
Old 9th July 2004, 18:56   #5
Garts
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
No prob. Yep, that did the trick. First time I ran it with the newer .dll, it gave some kind of resolution error, but upon opening and closing the control panel, it performed fine, just how I wanted and imagined.

Thanks again for the help man, and as I'm sure you've heard it plenty already, I'll stroke your ego some more and say, great work!!.
Garts is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > MilkDrop

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump