Old 8th November 2007, 18:56   #1
heribert
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 29
Some Videos don't play

Some of my music videos don't play with Winamp. It just skips to the next video. With other players they play fine. What's wrong?

Thx for any help.
heribert is offline   Reply With Quote
Old 9th November 2007, 16:04   #2
heribert
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 29
*push*
heribert is offline   Reply With Quote
Old 11th November 2007, 21:25   #3
heribert
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 29
Here the video details of the video that don't play. Any help would be appreciated.

Video: MPEG2 Video 528x576 (4:3) 25.00fps 7500Kbps [Video]
Audio: MPEG Audio 48000Hz stereo 192Kbps [Audio]
Subtitle: DVD Subpicture [Subtitle]

Video: MPEG2 Video 720x576 (16:9) 25.00fps 5000Kbps [Video]
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192Kbps [Audio]
Subtitle: DVD Subpicture [Subtitle]

Video: MPEG1 Video 352x288 (4:3) 25.00fps 1150Kbps [Video]
Audio: MPEG Audio 44100Hz stereo 224Kbps [Audio]
Subtitle: DVD Subpicture [Subtitle]

Video: MPEG2 Video 480x576 (4:3) 25.00fps 2520Kbps [Video]
Audio: MPEG Audio 44100Hz stereo 224Kbps [Audio]
Subtitle: DVD Subpicture [Subtitle]
heribert is offline   Reply With Quote
Old 11th November 2007, 22:44   #4
J_Darnley
Forum King
 
J_Darnley's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Belgium, Europe
Posts: 3,625
Send a message via ICQ to J_Darnley
Have you told Winamp that it can playback .mpg, .vob, .ts files through it's DirectShow Decoder? Open Prefs -> Plug-ins Input -> Configure the Nullsoft DirectShow Decoder and make sure that the correct file extension(s) is(are) present.

Then you need to make sure that you have the correct audio and video decoders. Please see this link for more information that will help us to help you.

Winamp ATF ReferenceMy cPro timer widgetMy port of AVS
Do NOT email me with general tech support questions.
J_Darnley is offline   Reply With Quote
Old 12th November 2007, 10:58   #5
heribert
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 29
Thanks, i installed ffdshow and now every video plays fine.
heribert is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump