Old 20th June 2003, 18:49   #1
lucky_bucky
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: great britain
Posts: 13
does shoatcast woek with winamp 3??

i want to know if winamp3 works with shoatcast
wondering if anybody knows if you do tell me please
lucky_bucky is offline   Reply With Quote
Old 20th June 2003, 19:28   #2
Tom
Moderator
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 4,491
http://forums.winamp.com/showthread.php?threadid=106087

Tom
Tom is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump